|

Acun sonunda çileden çıktı

TV8 televizyonunu satın alan ve birçok programı transfer eden Acun Ilıcalı, haklarında yapılan haberlere ateş püskürdü. Ilıcalı, Habertürk gazetesi için "Gazetenizi kendi menfaatiniz için başkalarını karalamak için kullanıyorsunuz. Bu ayıptır, çirkindir, suçtur" dedi.

Yeni Şafak
17:46 - 30/03/2015 Pazartesi
Güncelleme: 18:38 - 30/03/2015 Pazartesi
Diğer

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV8 televizyonuyla ilgili bir açıklamada bulundu.



Ilıcalı “ Son zamanlarda TV8 ve TV8 programları hakkında bir medya grubu asılsız haberler yapıyor. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda Bu Tarz Benim yarışması Show TV'den TV8 transfer oldu. Bu televizyonculukta gayet normal bir durum. Fakat dikkatinizi çektiyse, Bu Tarz Benim yarışmasının transferinden sonra Habertürk Gazetesi birden bire bizimle ilgili yalan haber yapmaya başladı. Bu konuda yargıya başvurup birinci sayfadan tekzip yayınlattık" diye konuştu.



"Ayıptır, çirkindir, suçtur"


Kendileri hakkında yapılan haberlere karşılık yasal haklarını kullanacaklarını söyleyen Acun Ilıcalı “ Öncelikle başlattığınız saldırı kampanyası, tek kelimeyle trajik komik. Hakkımızda asılsız, delilsiz haberler yaparak aklınızca bizi yıldırma kampanyası başlattınız. Gazetenizi kendi menfaatiniz için başkalarını karalamak için kullanıyorsunuz. Bu ayıptır, çirkindir, suçtur. Yapacağınız her yalan haber için yasal haklarımızı kullanmaya devam edeceğiz" dedi.

#acun ılıcalı
#tv8 habertürk
#bu tarz benim
#acun ılıcalı habertürk
9 yıl önce