|

Babam çok assolist dövdü

Kanal D'de yayınlanan "Dobra Dobra" programına katılan gazinocular kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu Sacit Aslan, babasının Bülent Ersoy ve Zeki Müren'in de aralarında bulunduğu birçok ünlü sanatçıyı dövdüğünü iddia etti

İstihbarat Servisi
00:00 - 10/08/2007 Cuma
Güncelleme: 01:25 - 10/08/2007 Cuma
Yeni Şafak
Babam çok assolist dövdü
Babam çok assolist dövdü

Bir dönemin ünlü gazinocular kralı olarak bilinen Fahrettin Arslan'ın oğlu Sacit Aslan önceki gün Kanal D televizyonunda yayınlanan “Dobra Dobra” adlı magazin programında şok açıklamalarda bulundu. Babası Fahrettin Aslan'ın, aralarında Bülent Ersoy ve Zeki Müren'in de bulunduğu pekçok ünlü sanatçıyı dövdüğünü ve gazinodan kovduğunu söyleyen Sacit Aslan dün de Yeni Şafak'a yaptığı açıklamada, “Söylediklerimin arkasındayım” diyerek açıklamalarını savundu.


EKMEK YEDİĞİM YERDİ!

Aslan katıldığı “Dobra Dobra” programında, “Babam 1980 ihtilalinden hemen sonra Bülent Ersoy'u uçakla Antalya'dan getirtip dövdükten sonra tekrar Antalya'ya gönderdi” deyince stüdyoda soğuk rüzgarlar esti. Bu sırada telefonla canlı yayına bağlanan sanatçı Hakkı Çağdaş, “Böyle bir olay yaşanmadı. Ben böyle bir olaya asla şahit olmadım” diyerek Aslan'ın konuşmasını yalanladı. Bunun üzerine Aslan, “Koltuk kadar adamsın. Ben ne yaşadığımı bilmiyor muyum?” diyerek, “Babam kadını oturttu üçünüzü üstüste koydu hepinizi dövdü" dedi.

Sacit, Hakkı Çağdaş'ın açıklamalarının ardından yanında oturan Gönül Yazar'a dönerek, "Söylesene Gönül, babam sizi dövmez miydi" diye sordu. Gönül Yazar ise Aslan'a, “Ben yedim ama orası benim ekmek teknemdi" diyerek Aslan'ı doğruladı. Sacit Aslan'ın, “Babam, Zeki Müren'i de döverek pas pas yaptı" şeklinde açıklaması üzerine stüdyoda sessizlik yaşandı.


DİSİPLİNSİZLİĞE DAYANAMAZDI

1959 yılında başladığı gazino patronluğunu neredeyse yarım asır sürdüren Fahrettin Aslan'ın assolistlerin disiplinsizliğine tokatla çare bulduğu da daha önce yapılan açıklamalar arasında yer alıyor. O dönemde medyaya yansıtılmayan dayak haberleri son dönemlerde internet sitelerinde yayılırken Fahrettin Aslan'dan dayak yiyenler arasında Seda Sayan, Zeki Müren gibi ünlülerin de yer aldığı belirtiliyor.


DAYAĞIMI YİYEN ÇOK OLDU

Fahrettin Aslan önceki açıklamalarında “Dayağımı yiyen çok assolist oldu. Sahneyi bekleten, içkili gelen, disiplini olmayanları döverdim. Sadece tokat atardım, aletle filan dövmezdim. Erkek de dövdüm kadın da” demişti.



17 yıl önce