|

Bedirhan Gökçe şiir ziyafeti verdi

İlkadım Belediyesi, Ramazan Günleri etkinlikleri kapsamında Samsun'a gelen Bedirhan Gökçe'yi hayranlarıyla buluşturdu.

Cihan
00:00 - 31/07/2012 Salı
Güncelleme: 17:40 - 31/07/2012 Salı
Yeni Şafak
Bedirhan Gökçe şiir ziyafeti verdi
Bedirhan Gökçe şiir ziyafeti verdi

Samsun Doğupark Sevgi Kafe arkasında kurulan 2 bin metrekarelik Ramazan çadırında şiir dinletisi sunan Bedirhan Gökçe, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle dinleyenleri coşturdu. Gökçe ilk dakikalarda kaside ve ilahi okudu. Ara ara espriler yapan ve başından geçen ilginç olayları anlatan Gökçe, dinleyicileri kahkahaya boğdu. Seslendirdiği şiirlerle vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşatan Bedirhan Gökçe, son albümünde yer alan 3 eseri de Samsunlularla paylaştı.


Gökçe'nin 'Babama Anneme İyi Bak' adlı şiiri izleyenleri ağlattı. Konser sonrası Bedirhan Gökçe'yi kutlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Şehrimiz ve hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. Gerçekten konseriniz bizi mest etti. Çok keyif aldık." dedi.


Konuşmanın ardından Demirtaş ve Ramazan Günleri programının gönüllü destekçisi Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı(TURKAV) Samsun Şube Başkanı Muharrem Yıldırım, sanatçı Bedirhan Gökçe'ye üzerinde Samsun hatırası yazan el yazmalı tabak hediye etti. Konser bitiminde sanatçı Bedirhan Gökçe, hayranlarına imza dağıtarak fotoğraf çektirdi.

12 yıl önce