|

Bilal Erdoğan: Biz çocuklarımızı yolda bulmadık

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Giresun Hizmet binasının açılışı TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Erdoğan, "Sayın Cumhurbaşkanımız son 15 yılda Türkiye Cumhuriyetini nerelerden nerelere getirirken nasıl bir liderlik ettiyse, TÜGVA’da yaptığı çalışmalarla çocuklarımızın, gençlerimizin bu özgüvenle hareket etmesi için onları teşvik ediyor" dedi.

Yeni Şafak
15:49 - 30/09/2017 Cumartesi
Güncelleme: 16:45 - 30/09/2017 Cumartesi
IHA
Hizmet binasında gençlerle bir araya gelen Bilal Erdoğan bir süre sohbet ettikten sonra ayrıldı.
Hizmet binasında gençlerle bir araya gelen Bilal Erdoğan bir süre sohbet ettikten sonra ayrıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Giresun Hizmet binasının açılışı TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Bilal Erdoğan, "Biz çocuklarımızı sokakta bulmadık, bulmuyoruz. Bu ülkeyi işgal etmek, bölmek isteyenlerin payandası haline de kimsenin izin vermeyeceğiz” dedi. "Sayın Cumhurbaşkanımız son 15 yılda Türkiye Cumhuriyetini nerelerden nerelere getirirken nasıl bir liderlik ettiyse, TÜGVA’da yaptığı çalışmalarla çocuklarımızın, gençlerimizin bu özgüvenle hareket etmesi için onları teşvik ediyor" dedi.

"Geçmişten güç alan gençlik"

Erdoğan, TÜGVA için "Şanlı bir tarihe sahip olan kutlu bir milleti kimliksizleştirme, köleleştirme operasyonuna, sürecine dur dediğimiz bu yıllarda gençliğimizi bu şuurda yetiştirmenin mücadelesini veren bir vakıf" diyen Bilal Erdoğan, "Gençliğimizi değerlerimize yabancı, geçmişimize düşman değil geçmişinden güç alan, değerleri ile güç kazanan, özgüven kazanan ve dünya karşısında kompleks içinde eziklik içinde olan değil dünyaya meydan okuyan bir gençlik olarak yetiştirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Gençlerin imanını çalmak için çok uğraştılar"

Bilal Erdoğan, vakfın çalışmaları ile ise "Sayın Cumhurbaşkanımız son 15 yılda Türkiye Cumhuriyetini nerelerde nereye getirirken nasıl bir liderlik ettiyse, nasıl bir özgüvenle hareket ettiyse işte Türkiye Gençlik Vakfı da yaptığı çalışmalarla çocuklarımızın, gençlerimizin bu özgüvenle hareket etmesi için onları teşvik ediyor, motive ediyor gerekli eğitimleri organize ediyor. Geçen yaz 10 binlerce gencimiz TÜGVA'nın çalışmalarıyla ne yaptı? Bu değerleriyle buluşturdu, geçmişini daha iyi öğrendi. Ümmet şuurunu öğrenmek, anlamak, yaşamak için buluşmalar gerçekleştirdi. Hamdolsun genç bir vakıf olmasına rağmen TÜGVA, Türkiye'nin dört bir yanında bu temsilciliklerinin, kitap kafe, gençlik merkezlerinin açılışıyla hızla büyüyor ve gelişiyor. Biz çocuklarımız sokakta bulmadık, bulmuyoruz ama onların kalıp bu ülkeyi daha 100 yıl olmadı bakın bu işgal etmek isteyenlerin, bölmek isteyenleri payandası haline getirmesine izin vermeyeceğiz. Bizim değerlerimize o kadar düşman nesiller yetiştirmeye çalıştılar ki, bakıyorsunuz ecdadınıza küfrediyor, bakıyorsunuz değerlerinize küfrediyor, bakıyorsunuz işin merkezi nedir? İşin temeli nedir diye biraz kurcalıyorsunuz bakıyorsunuz ki çocuğun kalbinden iman nuru almışlar. Bunu başardılar ama bunun için çok sistemli çalıştılar" şeklinde konuştu.

Vatandaşların da katılımıyla hizmet binası açıldı

Bilal Erdoğan’ın konuşmasının ardından TÜGVA Giresun Temsilciliği kesilen kurdelenin ardından açıldı. Hizmet binasında gençlerle bir araya gelen Erdoğan bir süre sohbet ettikten sonra ayrıldı.

TÜGVA Giresun Hizmet Binasının açılışına Bilal Erdoğan’ın yanı sıra Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti Giresun İl Başkan Vekili Kenan Tatlı, Türkiye Gençlik Vakfı Başkanı İsmail Emanet ve vatandaşlar katıldı.

#TÜGVA
#Bilal Erdoğan
6 yıl önce