|

Cankurtaran'da şenlik var

2. Cankurtaran Şenlikleri sanatçı Ekin'in verdiği konserle başladı

Yeni Şafak
23:00 - 28/08/2001 Salı
Güncelleme: 20:31 - 9/05/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Eminönü Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Cankurtaran Şenlikleri sanatçı Ekin'in verdiği konserle başladı. Cankurtaran Tren İstasyonu'nda düzenlenen şenliğin açılışında konuşan Eminönü Belediye Başkanı Lütfi Kibiroğlu amaçlarının ekonomik kriz ortamında stres altında bulunan vatandaşlara biraz olsun nefes aldırmak olduğunu söyledi.



Sosyal tesisler yapılacak


Şenliğin önümüzdeki yıllarda da tekrarlanacağını dile getiren Kibiroğlu, "Şenliğimizi her geçen yıl daha da güzel hale getirmek istiyoruz" dedi. Kibiroğlu, şenliğin yapıldığı alanın bir dönem mafya tarafından işgal edildiğini ancak sonradan belediyeye kazandırıldığını ifade ederek, "Bu alanda vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için sosyal tesisler yapmak istiyoruz" diye konuştu.



Şenlikte daha sonra Cankurtaran fasıl heyeti bir konser verdi. Eminönü Belediye Başkanı Lütfi Kibiroğlu da Yahya Kemal Beyatlı'nın "Gözlerim İstanbul oluyor şimdi" isimli şiirini okudu. Mesut Mertcan'ın sunduğu gece sanatçı Ekin konseri ile sona erdi. Bir hafta boyunca sürecek şenlikte çeşitli sanatçılar sahne alacak.


#2. Cankurtaran
#Şenlik
#Sanatçı Ekin
#Konser
23 yıl önce