|

Emrah Serbes'in kaza sonrası verdiği ifade ortaya çıktı

İki kişinin hayatını kaybettiği kazanın faili yazar Emrah Serbes'in kaza sonrası verdiği ilk ifadelere ulaşıldı. Serbes ilk sözlerinde, aaracı Kenan Doğru'nun sürdüğünü ve manevra yapmak isterken aracın kontrolünü kaybettiğini söyledi.

Yeni Şafak
09:32 - 29/09/2017 Cuma
Güncelleme: 11:14 - 29/09/2017 Cuma
Diğer
Emrah Serbes, kaza sırasında araba hızını hatırlamadığını söyledi.
Emrah Serbes, kaza sırasında araba hızını hatırlamadığını söyledi.

İzmir'de baba-kızın hayatını kaybettiği kazaya sebep olduğunu dün sosyal medya hesabından paylaşan senarist Emrah Serbes'in kaza sonrası verdiği ilk ifade ortaya çıktı.

  • "Kenan Doğru kullanıyordu. Ben yolcu koltuğundaydım. Orta şeritte seyir halindeydik. Önümüze aniden araç çıktı. Kenan manevra yapmak istedi ama kurtaramadı. Araca ve bariyerlere çarparak sürüklendik. 2-3 takla attık. Araçtan çıktıktan sonra birbirimizi kontrol ettik. Yaralanmamıştık. Ambulansa ve jandarmaya haber verdik. Yol yağışlı ve kaygandı. Aracın hızını hatırlamıyorum."
Kan örneklerinden alkol incelemesi yapılacak

Senarist Emrah Serbes, kaza sonrasında ‘tanık' olarak dinlendiği için Alkol muayenesi yapılmadı. Milliyet'in haberine göre, savcılık araçtaki hava yastığında bulunan kan örneklerini alkol incelemesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

#Emrah Serbes
7 yıl önce