|

Havsala Dergisi CNR'de

Havzala Dergisi "Kelimelerin çizdiği yolda" yoluna devam ediyor. Genç bir edebiyatsever kadrosuna sahip olan dergi, CNR kitap fuarında okuyucularını bekliyor.

Yeni Şafak
11:59 - 28/02/2015 Cumartesi
Güncelleme: 10:13 - 28/02/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Dergi ekibi çağrısını, "Beynini patlatan ya da kalbini rahatlatanlar… Yazsan bir türlü yazmasan bir türlü olanlar… Hayaller, uçuşlar, konuşlar, zirveler, dipler, kıvranışlar… Yerden yere vursa da yolcuyu güzel bir yol bu… Uzun, derin, zor ve keyifli bir yolculuk aynı zamanda… Olması gereken bir serüven. Çoğu zaman derin bir nefes alış, okyanusun dibinde yıllarca yaşadıktan sonra… Bir iz bırakmak zamana… Biz yakalayabildiklerimizi paylaştık sizinle… Kelimelerin çizdiği yolda birlikteyiz." ifadeleri ile yapıyorlar.


Havsala’mızın aldığı ve almadığı kadarıyla ilerleyişini emin adımlarla sürdüren Havsala Aksiyon Fikir Edebiyat Dergisi 6. Sayısıyla CNR Kitap Fuarı'nda dergi okuyucuları ile selamlaşıyor. Genel yayın yönetmenliğini Gürsel Tanrıverdi'nin, yazı işleri sorumluluğunu Ahmed Musab Subaşı'nın ve editörlüğünü Fatma Beyza Tütüncüoğlu'nun yaptığı Havsala Aksiyon Fikir Edebiyat Dergisi İstanbul başta olmak üzere ülkemizin çeşitli Kitapevleri'nden temin edebilirsiniz.


Derginin bütün sayılarını CNR Kitap Fuarı 27 Şubat - 8 Mart tarihleri arasında CNREXPO Yeşilköy Fuar Merkezi'nde bulabilirsiniz.

#CNR Kitap Fuarı
#Ahmed Musab Subaşı
#Fatma Beyza Tütüncüoğlu
#Gürsel Tanrıverdi
#Havsala Aksiyon Fikir Edebiyat Dergisi
9 yıl önce