
İstanbul'un Fatih'i, Sultan Mehmed'in torunu Osman Selahaddin Osmanoğlu TRT'de yayınlanan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin setini ziyaret etti. Osmanoğlu'nun dizide dedesini canlandıran Serkan Çayoğlu ile görüntüleri "dede-torun kavuştu" dedirtti. Ziyareti, dizinin yapımcısı Eyüp Gökhan Özekin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
TRT’de yayınlanan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin seti anlamlı bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Osmanlı hanedan ailesinden, Fatih Sultan Mehmed’in torunu Osman Selahaddin Osmanoğlu, dizi setini ziyaret ederek hem oyuncularla bir araya geldi hem de çekimleri yerinde izledi.
Ziyaret sırasında dizide Fatih Sultan Mehmed’i canlandıran Serkan Çayoğlu ile bir araya gelen Osmanoğlu’nun görüntüleri sosyal medyada “dede-torun buluştu” yorumlarına neden oldu. Set ekibiyle sohbet eden Osmanoğlu çekimlere katıldı, at bindi ve sahne hazırlıklarını yakından takip etti.
Dizinin yapımcısı Eyüp Gökhan Özekin, ziyareti sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Özekin paylaşımında şu ifadeleri kullandı:“Bugün bizim için çok özel, çok anlamlı bir misafirimiz vardı. Osmanlı hanedan ailesinden, Fatih Sultan Mehmed Han’ın öz torunu, 86 yaşında bir ulu çınar olan Osman Selahaddin Osmanoğlu Efendi ve eşi Candan Osmanoğlu hanımefendi setimizi teşrif etti. Asalet ve nezaket abidesi Osman Efendi hepimize Osmanoğlu zarafetini 4-5 saatliğine tattırdı. Tadı damağımızda kaldı.”











