|

Alice Harikalar Diyarı, ayağınıza geldi

Lewis Carroll''ın dünyaca ünlü masalı Alice Harikalar Diyarında, Ramazan Bayramı''nda Bayrampaşa''dakidev akvaryum Turkuazoo''da ilk defa su altında sahnelenecek.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 31/07/2013 Wednesday
Güncelleme: 16:44 - 31/07/2013 Wednesday
Yeni Şafak
Alice Harikalar Diyarı, ayağınıza geldi
Alice Harikalar Diyarı, ayağınıza geldi

Lewis Carroll''ın kaleme aldığı ve 7''den 70''e herkesin severek okuduğu dünyaca ünlü Alice Harikalar Diyarında masalı, sualtında sergilenecek muhteşem bir gösteriyle Ramazan Bayramı''nda Turkuazoo ziyaretçisi ile buluşacak.


Kelime oyunları ve mantık yeteneği sayesinde ün kazanmış Lewis Carroll''ın dünyaca ünlü masalı ve absürtedebiyatın en önemli eserlerinden biri olan Alice Harikalar Diyarında günümüze kadar baleden müzikale, sinemadan tiyatroya kadar çeşitli şekilde derlendi. Masalın ilk defa yapılacak sualtı uyarlaması senkronize yüzme, akrobatik hareketler ve teatral öğelerle görsel bir şölen sunacak. Masalın baş kahramanı Alice''in rüyaya dalıp Harikalar Diyarı''na geçerek Kedi, Beyaz Tavşan, İskambil Kağıdı Adamlar ve Kraliçe''yle yaşadığı maceralarının su altına uyarlanarak hazırlandığı gösterisi 8, 9, 10 ve 11 Ağustos tarihlerinde saat 13.15, 14.15, 15.15 ve 16.15''te izlenebilecek.


Alınan bilgilere göre, Ramazan Bayramı boyunca giriş biletlerinde yetişkinler için çocuk fiyatı uygulanacak. Tüm biletlerin 22 TL olacağı bayram boyunca, izlenecek sualtı gösterisi için ayrıca bir ücret ödenmeyecek.

11 years ago