|

Oyun Sevenlerin Buluşma Noktası

Son zamanlarda dijital oyun endüstrisinin müthiş bir gelişme göstermesiyle birlikte dünya üzerinde player sayısı oldukça artmıştır.

iLAN
18:55 - 19/04/2019 Cuma
Güncelleme: 19:02 - 19/04/2019 Cuma
Diğer
Gamer.com.tr
Gamer.com.tr

Bu durum ülkemizde de aynı şekildedir. Ülkemizde yer alan pek çok player en trend bilgisayar ve Playstation oyunlarını büyük bir haz ve zevk içerisinde takip etmekte ve oynamaktadır. Bu kapsamda oyuncular, trend oyunlara yönelik son dakika haberlerin yer aldığı, en güncel teknoloji haberlerinin verildiği haber servisi yapan platformlar arayışı içerisindedir. Gamer isimli web adresimiz gündemi meşgul eden en trend oyunlar hakkında son dakika gelişmeleri, güncel teknoloji haberleri gibi haber niteliği taşıyan tüm içerikleri ziyaretçilerine ve üyelerine sunuyor.

Gamer.com.tr Nasıl Bir Web Adresidir?
Belirtilen web adresimiz üzerinde önümüzdeki günlerde çıkması beklenen bilgisayar oyun yazısından en çok satan oyun listeleri 2019 yazısına, LoL, Mobile Legend, War Of Craft gibi en trend oyunların nasıl oynanacağını içeren yazılardan Appstore'dan en çok indirilen 5 ücretsiz uygulama yazısına, son dakika online oyun turnuvaları yazısından oyun hilelerine kadar pek çok farklı tarzda ve konuda bilgi içerikli yazılar bulabilmeniz mümkündür. Tüm oyun türlerine dair pek çok bilgi içerikli yazıların yer aldığımız sitemiz, üyeleri ve ziyaretçileri için son derece yararlı, nitelikli
oyun haberler
ve bilgi içerikli oyun paylaşımları yapıyor. Sizler de güven veren ve nitelikli bilgi paylaşımında bulunan bir oyun sitesi arayışı içerisindeyseniz, web adresimiz sizin için mükemmel bir tercih olabilir.
Detaylı bilgi için tıklayınız;
Gamer.com.tr Kategorileri Nelerdir?

Web sitemizde birçok farklı alanda yüzlerce oyuna ait bilgi içerikli ve haber nitelikli yazıların yer aldığı kategoriler bulunuyor. Sitemizde bulunan kategoriler; listeler, teknoloji, forum, haberler, hileler, donanım, e spor, oyun indir, bitcoin, eğlence, oyun yamaları, turnuvalar, Play Station, switch, fırsatlar ve sanal gerçeklik(vr) gibi kategorilerdir. Sizler de ilginizi çeken kategorimizi ziyaret ederek ilginizi çeken konulardaki bilgi içerikli paylaşımları ve içerikleri inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız;
Nasıl Üye Olurum?

Sitemizdeki forum kategorisinde yer alan bilgi içeriklerini daha kapsamlı şekilde incelemek ve konu etiketleri başlığı altında yazılanlara yanıt vermek, yapılan yorumları okumak için öncelikli olarak site adresimiz üzerinden üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekiyor. Bunun yanı sıra web adresimize editörlerimiz tarafından eklenen son dakika oyun haberlerinden ve güncel teknoloji haberlerinden haberdar olmak için de üyelik oluşturmalısınız.

Sitemize üye olmak için yapmanız gereken tek şey, adresimizin sağ üst bölgesinde yer alan kayıt ol formunu doldurmak olmalıdır. Daha sonrasında ise kayıt formunda sizden istenen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurarak üyelik işlemlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Sizler de sitemize üye olarak sitemize eklenen içeriklerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Gamer.com.tr Adresine Nasıl İçerik Yükleyebilirim?

Web adresimiz üzerinde, bir player olarak dikkatinizi ve ilginizi çekebilecek birçok bilgi içerikli oyun yazısı bulunuyor. Eğer sizler de bilgi içerikli yazılar yazmak ve oluşturmuş olduğunuz nitelikli oyun yazılarını sitemize içerik olarak eklemek isterseniz sitemizin sağ üstünde bulunan ''İçerik Ekle'' butonuna tıklamalısınız. Karşınıza çıkacak sayfada oluşturmuş olduğunuz içeriğin başlığını belirlemeli ve içeriğe uygun kategoriyi tercih etmelisiniz. Daha sonrasında ise içeriğinize uygun kısa bir açıklama yaparak ve ilgili görsel belirleyerek içerik ekleme işlemini tamamlayabilirsiniz. Sizler de web adresimize içerik üreterek, ailemizin bir parçası olabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız;


#oyun
#Gamer
#Gamer.com.tr
5 yıl önce