|

Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Futbol Takımı, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk haftasında yarın deplasmanda Dinamo Zagreb ile yapacağı maç için Hırvatistan'a gitti ve maç hazırlıklarını bu akşamda sürdürecek. Peki, Fenerbahçe (FB) Dinamo Zagreb maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte maça dair tüm ayrıntılar...

Yeni Şafak
15:58 - 19/09/2018 Çarşamba
Güncelleme: 16:03 - 19/09/2018 Çarşamba
AA
​20 Eylül Perşembe günü saat 22:00'de başlayacak karşılaşmanın resmi yayın kanalı henüz belli olmadı.
​20 Eylül Perşembe günü saat 22:00'de başlayacak karşılaşmanın resmi yayın kanalı henüz belli olmadı.

Fenerbahçe, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'e hareket etti.

Zagreb'deki Maksimir Stadı'nda TSİ 22.00'de Dinamo Zagreb ile karşılaşacak Fenerbahçe, müsabakanın hazırlıklarını bu akşam TSİ 20.30'da statta yapacağı idmanla tamamlayacak. Antrenman öncesinde teknik direktör Phillip Cocu ve bir futbolcunun katılımıyla basın toplantısı düzenlenecek.

Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

20 Eylül Perşembe günü saat 22:00'de başlayacak karşılaşmanın resmi yayın kanalı henüz belli olmadı. Şampiyonlar Ligi'nde olduğu gibi UEFA Avrupa Ligi maçlarını da beIN SPORTS'un yayınlanması bekleniyor. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar yenisafak.com'da.

Fenerbahçe deplasmanda zorlanıyor

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında yarın Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb'e konuk olacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında deplasmanda yaptığı müsabakalarda istediği sonuçları almakta zorlanıyor.

Avrupa kupalarında dış sahada 112 karşılaşmaya çıkan sarı-lacivertliler, rakiplerine 63 kez mağlup oldu.

Fenerbahçe, söz konusu müsabakalarda 27 galibiyet ve 22 beraberlik elde ederken, rakip fileleri 114 kez havalandırdı, kalesinde 207 gol gördü.

UEFA Avrupa Ligi gruplarında başarılı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi gruplarında ise deplasmanda etkili bir performans ortaya koydu.

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kaldığı 5 sezonda deplasmanda başarılı sonuçlar elde eden sarı-lacivertliler, 16 galibiyet ve 6 beraberlik alırken, 6 yenilgi yaşadı.

2006-2007 sezonunda UEFA Avrupa Ligi gruplarında İngiltere'nin Newcastle United ve İspanya'nın Celta Vigo takımlarına karşı deplasmanda puan alamayan Fenerbahçe, 2009-2010'da ise çok iyi bir performans sergiledi. Söz konusu dönemde gruplarda karşılaştığı Twente, FCSB ve Sheriff takımlarını 1-0'lık skorlarla mağlup eden sarı-lacivertliler, o sezon rakiplerine deplasmanda puan vermedi.


Fenerbahçe, 2012-2013'te teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde en başarılı geçirdiği Avrupa sezonunda ise gruplarda deplasmanda benzer bir performansa imza attı.

Sarı-lacivertliler, o sezon da Fransa'nın Olympique Marsilya, Kıbrıs Rum Kesimi'nin AEL Limassol ve Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımlarını deplasmanda yenmeyi başardı.

#Dinamo Zagreb
#Fenerbahçe
#Futbol
#UEFA Avrupa Ligi
#hangi kanalda
#saat kaçta
#ne zaman
5 yıl önce
default-profile-img