|

Fikret Hakan hayatını kaybetti, sosyal medya yasa boğuldu

Türk sinemasının ünlü oyuncularından biri olan Fikret Hakan, tedavi gördüğü hastanede akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Sosyal medyadan ise sevenleri düşüncelerini paylaştılar.

Yeni Şafak
08:46 - 11/07/2017 Salı
Güncelleme: 08:52 - 11/07/2017 Salı
IHA
Fikret Hakan hayatını kaybetti, sosyal medya yasa boğuldu
Fikret Hakan hayatını kaybetti, sosyal medya yasa boğuldu

Fikret Hakan hayatını kaybetti. Türk sinemasının duayen isimlerinden Fikret Hakan, Kartal’da akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sosyal medyadan ise Fikret Hakan ile ilgili binlerce mesaj paylaşıldı.


Fikret Hakan, 83 yaşında akciğer kanseri tedavisi gördüğü Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gece saatlerinde hayatını kaybetti. 23 Nisan 1934 doğumlu Hakan’ın ölümü sinema ve sinemasever camiasında büyük bir üzüntü ile karşılandı.

Fikret Hakan Kimdir?

Balıkesir doğumlu Fikret Hakan’ın gerçek adı Bumin Gaffar Çıtanak’tır. 23 Nisan 1934’te Balıkesir’de doğan Hakan’ın annesi hemşire babası ise edebiyat öğretmenidir. Hakan, gazetecilikten tiyatroya, oradan da sinemaya kadar birçok alanda aktif olarak çalışmıştır. Bir dönem Türk sinemasına damgasını vuran ve kendisine ödül getirecek olan bir çok sinema filminde rol almıştır.

"Fikret Hakan"...


Fikret Hakan'ı da yitirdik😔 sizinle büyüdük. sizi sevdik. tek tek gidiyorsunuz..Fikret Hakan, huzur içinde olasın. Türk sinemasında "jön karizması" teriminin karşılığıydı Fikret Hakan. Her filmi ayrı güzeldir. Mekânı cennet olsun. pic.twitter.com/NP2rHyUDnr Türk sinemasında "jön karizması" teriminin karşılığıydı Fikret Hakan. Her filmi ayrı güzeldir. Mekânı cennet olsun. pic.twitter.com/NP2rHyUDnrTürk sinemasında "jön karizması" teriminin karşılığıydı Fikret Hakan. Her filmi ayrı güzeldir. Mekânı cennet olsun. pic.twitter.com/NP2rHyUDnr

#Fikret Hakan
#Fikret Hakan vefat
#Fikret Hakan hayatını kaybetti
7 yıl önce