|

iPhone 8 tanıtımı canlı yayın izle-Apple özel etkinliği canlı izle

Apple iPhone 8 tanıtımı bu akşam yapılacak. Yeni model iPhone 8 tanıtımını canlı izlemek isteyen teknoloji meraklıları haberimizden faydalanabilirler. Steve Jobs Theater'da düzenlenecek ilk Apple özel etkinliği bu akşam TSİ. 20.00'da başlayacak. iPhone 8 ve iPhone X tanıtımını canlı izlemek için sayfamıza bakabilir detayları inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
17:31 - 12/09/2017 Salı
Güncelleme: 20:25 - 12/09/2017 Salı
Diğer
​iPhone 8 tanıtımı canlı yayın izle-Apple özel etkinliği canlı
​iPhone 8 tanıtımı canlı yayın izle-Apple özel etkinliği canlı

Apple, iPhone'un 10'ncu yılında bu akşam yeni iPhone'un tanıtımı yapılacak. iPhone 8 yada iPhone X adıyla tanıtılması beklenen yeni model milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Steve Jobs Theater'daki ilk Apple özel etkinliği TSİ. 20.00'da başlayacak. Teknoloji meraklıların heyecanla beklediği Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 8 ve iPhone X modellerinin tanıtımını canlı yayında izlemek için sayfamızda paylaştığımız bağlantıya tıklayabilirsiniz. İşte Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 8 ile ilgili tüm detaylar.


iPHONE 8 TANITIMINI NASIL İZLEYEBİLİRİM?

Bu akşam Türkiye saati ile 20.00'da bailayacak Apple tanıtımını izlemek için bir Apple cihazına sahip olmanız gerekiyor.

iPhone, iPad, iMac veya Apple TV'niz var ise herhangi bir yazılım kurmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.

Eğer Apple ürünü yoksa bilgisayarınıza Safari veya Microsoft Edge kurmanız gerekir. Microsoft Edge, İnternet Explorer yerine çıkarıldı ve Windows 10 ile birlikte hazır olarak geliyor.Yine tanıtımın yapılacağı saatlerde
adresine girmeniz Apple tanıtımını izlemeniz için yeterli olacaktır.
Yeni iPhone hakkındaki bilgiler

Bazıları tarafından 'iPhone Sürümü' veya 'iPhone X' olarak gelmesi öne çıkan akıllı telefon, Apple'ın 10. kuruluş yıldönümü akıllı telefonu olacak ve kablosuz şarj teknolojisine ilk giren, eğimli bir AMOLED ekran ve olağandışı dikey çift arkadan aydınlatmalı akıllı telefon olacak.

Apple, yaklaşık bir hafta içinde yeni bir üçlü telefon tanıtımı yapacak. 12 Eylül'de saat 10: 00'da şirket, açılışını Steve JobsTheatre'da, yeni kurulan ve Cupertino, California'daki genel merkezinde yapacak. 31 Ağustos tarihinde medyaya dağıtılan resmi davete göre, Wall Street Journal ve TechCrunch , Apple 12 Eylül'de bir etkinlikte yeni telefonlar tanıtılacak.

O zamana kadar günleri saydığımızda, söylentilerin olmasına rağmen görüntü ve üretici yazılımı ipuçlarının sızdırılmasına rağmen hala resmen hiçbir şeyin kesin olmadığını biliyoruz.

Apple, telefon modellerini etiketlemediğinden, orijinal görünümlü görüntü yığılmasına rağmen yeni modellerin çağrılacağını resmen bilmiyoruz. Yakın zamana kadar, iPhone 7S ve iPhone 7S Plus'ın emin şeyler olduğunu düşündük ; Apple'ın iPhone 8 ve 8 Plus olarak adlandırılabileceğini gösteren yeni söylentiler ortaya çıktı. Evan Blass'ın tweet sadece iPhone X olarak anıldığını "duydu", diğerleri iPhone Edition'ı tahmin ediyor, iPhone 10 ve iPhone Pro ise uygulanabilir alternatifler olarak kaldı.


Iphone 8 (geçici isim) fiyatı

Apple'ın yeni MacBook'ları gibi bir şey olursa , gelecek yılın iPhone'u bu yılın piyasaya sürülmesinden daha pahalı olacak, bazı analistler en yüksek spesifikasyon modelinin 1.000 $ 'dan fazla olan ilk iPhone olacağını iddia ederek.

Daha yakınlarda, Twitter tipster Benjamin Geskin, 256GB ve 512GB varyantlarının 1,099 $ (850 £) ve 1,119 $ (930 £) getirirken, giriş seviyesi 64GB iPhone 8'in 999 $ (yaklaşık 775 $) kazanacağını iddia etti.

Iphone 8
Söylenti özellikleri
  • - 5.8inç 2.5D OLED kenardan kenara ekran
  • - 'hepsi camlı "yapıya sahip yeni tasarım
  • - 71x143x7.4 mm
  • - Kablosuz şarj desteği
  • - Apple A11 çipi
  • - Arkaya bakan Dokunmatik ID sensörü
  • - Geliştirilmiş Siri'ye sahip iOS 11 , P2P ödemeleri
  • - Yüz tarama teknolojisi
  • - Arka dikey çift kamera
  • - 450Mbps'e kadar LTE hızları için destek
#Apple
#iPhone
#iPhone8
#iPhoneX
#canlı yayın izle
#apple özel etkinliği
7 yıl önce