|

% 25 El Arabi % 55 Fabiano % 45 Sow olmazsa Borges

Sow, Luis Fabiano ve El Arabi transferlerinde pürüz çıkarsa F.Bahçe, her konuda anlaştığı Borges'i kadrosuna katacak

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 1/01/2012 Pazar
Güncelleme: 01:57 - 1/01/2012 Pazar
Yeni Şafak
% 25 El Arabi % 55  Fabiano  % 45  Sow  olmazsa  B
% 25 El Arabi % 55 Fabiano % 45 Sow olmazsa B

Fenerbahçe'de forvet arayışlarında son noktaya gelinirken, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli sarı-lacivertli takımda görmek istediği golcünün ismini Lille'de forma giyen Sow olarak açıkladı. Her konuda anlaşmaya varılan Santoslu Borges'i beklemeye alan yönetim, Lille'den Sow, Sao Paolo'dan Brezilyalı golcü Luis Fabiano ve Al Hilal'den El Arabi isimlerinden birini kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor. F.Bahçe yönetimi, bu oyunculardan birini alarak, ara transfer dönemini noktalayacak. İnternetteki twitter hesabından taraftarların sorularını yanıtlayan yönetici Ömer Temelli, bu transferlerin gerçekleşme oranlarını Sow için yüzde 45, Luis Fabiano için yüzde 55 ve El Arabi için yüzde 25 olarak açıkladı. “Devre arasında bir forvet oyuncusu alınacak mı?” sorusuna “Almak için çalışıyoruz” ifadesini kullanan Temelli, “Forvet olarak kimi istiyorsunuz?” sorusuna “Sow” yanıtını verdi. Temelli, Sow'un Emenike gibi fiziği çok iyi olan bir futbolcu olduğunu ve Türkiye'de iş yapacağı hakkındaki yoruma da katıldığını ifade etti. Gomis'in transfer ihtimalinin sorulması üzerine ise “Yüzde sıfır” karşılığını veren Ömer Temelli, transferde geç kalındığı eleştirisine de katılmayarak, devre arasının kısa olmasının sıkıntı oluşturduğunu kaydetti, alınacak forvetin kiralık olmayacağını vurguladı. Bu arada Temelli bir taraftarın “Fenerbahçemiz neden havuzdan ayrılmıyor, tek başımıza 100 milyon euro alabiliriz” yorumuna da “Doğru alırız ama ayrılmak bu şartlarda zor” yanıtı verdi. Ömer Temelli'nin çarpıcı bir açıklaması ise, bir taraftarın; “Aziz Yıldırım'ın yokluğunda krizi iyi yönetemiyorsunuz, bence hepiniz istifa etmelisiniz, futbolcu göndermekle kriz yönetilmez” yorumu üzerine geldi. F.Bahçeli yönetici; “Mayıs'ta kongre var, sabredin” yorumuyla çarpıcı bir sinyal gönderdi.


Cristian'a teklif var Alper umarım çözülür Özgür idmana çıkıyor

F.Bahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, önceki akşam saatlerinde Alper Potuk'un transferinde pürüz çıktığını ancak bu durumun çözülebileceğine inandığını dile getirdi, Brezilyalı orta saha oyuncusu Cristian Baroni için kulübe ulaşan bir teklifin olduğunu söyledi.

Temelli bir taraftarın, “Cristian için kulübe gelen teklif var mı?” sorusuna “Evet” diyerek cevap verdi. Alper Potuk transfer süreci hakkında kendisine yöneltilen soruları bir kez daha cevaplayan Temelli, twitter üzerinden bu konuda gelen sorulara “Umarım kısa sürede çözülür. Alper Potuk olmazsa başka transfer düşünmüyoruz” ifadelerini kullandı. Ömer Temelli, F.Bahçe'nin yeni transferi Özgür Çek'in kısa bir süre içerisinde antrenmanlara başlayacağını da duyurdu.


Yıldırım destek veren herkese teşekkür etti

Metris'te tutuklu bulunan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım yeni yıl mesajı yayımladı. Yıldırım, açıklamasında, “Değerli F.Bahçe ailesinin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, 2012 yılının hep birlikte başarılara koştuğumuz, mutluluklar yaşadığımız, sağlık dolu bir yıl olmasını dilerim. 3 Temmuz'dan itibaren yaşanılan süreçte bize destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.


Forvet bir kaç güne biter

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Eskişehirsporlu Alper Potuk'un transferinde bir takım sıkıntılar olduğunu söyledi. Aykut Kocaman, “Alper'in transferinde bir sıkıntı mı oluştu?” şeklindeki soru üzerine, “Evet, bir takım sıkıntılar var. Aşılıp, aşılmaması biraz oyuncuya bağlı” dedi. Yabancı transferiyle ilgili daha önce ismini söylediği Borges'in de içinde olduğu seçenekli oyuncu listelerinin olduğunu kaydeden Kocaman, “Bu konuda yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Tabii ki transfer kolay değil. Ancak Fenerbahçe yönetimi doğru transfer yapmak için bu çabayı gösteriyor. Transferin birkaç gün içinde şekilleneceğini tahmin ediyorum” diye konuştu.

Kocaman, ligin ilk yarısında olumlu taraflarının da olumsuz taraflarının da olduğunu dile getirerek, “Ama olumlu tarafların daha ağır bastığına inanıyorum. Bu olumluluklar neticesinde beklentilerimizin daha da artacağını düşünerek, yine şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu, birinci gün söylediğimiz gibi bugün de daha da pekiştirerek düşüncelerimizi söyleyebiliriz” dedi. Geleceğin neler getireceğini bilemediklerini, sadece tahminler yaptıklarını vurgulayan Aykut Kocaman, “Geçmişte yaptıklarımızı ve kapasitemizi düşünerek tahminlere yönelik yapıyorum. Hem futbol takımında hem de diğer branşlarda yine şampiyonlukların en büyük adayı F.Bahçe” diye konuştu.



12 yıl önce