|

A Milli Takımımızın kadrosu açıklandı

A Milli Takımızın İran, Tunus ve Rusya ile yapacağı maçların aday kadrosu belli oldu. Rumen teknik adam Mircea Lucescu aday kadroda sürpriz isimlere yer verdi.

Yeni Şafak
15:03 - 18/05/2018 Cuma
Güncelleme: 17:31 - 18/05/2018 Cuma
Yeni Şafak
Mircea Lucescu.
Mircea Lucescu.

A Milli Takımımızın İran, Tunus ve Rusya ile yapacağı maçların kadrosu belli oldu. Ay yıldızlıların kadrosunda Tarkan Serbest ve Ertuğrul Ersoy gibi isimler ilk kez çağrıldı.

Galatasaray'dan hiçbir futbolcu, Lucescu tarafından davet almazken Avusturya liginde forma giyen Tarkan Serbest ve Bursaspor'da forma giyen Ertuğrul Ersoy ilk kez milli takıma çağrıldı. Kayserispor'da verimli bir sezon geçiren 35 yaşındaki Umut Bulut da milli takım kadrosunda yer aldı.




Yıldızlar neden yok?

  • "Ameliyat olan Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül ile operasyon geçirmesi planlanan Selçuk İnan ve Serdar Aziz, A Milli Takım’ın özel maçlarının aday kadrosuna dahil edilmedi. Baldır adalesinde yırtık bulunan Ömer Toprak, kasık adalesinde yırtık olan Enes Ünal, ayak bileğinden sakatlık geçiren Emre Mor ve dizinde sakatlık olan Caner Erkin’e milli takım daveti yapılmadı."
İşte A Milli Takımızın İran, Tunus ve Rusya ile yapacağı maçların aday kadrosu;
  • Kaleci:
    Okan Kocuk, Serkan Kırıntılı, Volkan Babacan
  • Savunma:
    Şener Özbayraklı, Mehmet Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Ertuğrul Ersoy, Kaan Ayhan, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Ömer Bayram
  • Orta saha:
    Abdülkadir Ömür, Cengiz Ünder, Deniz Türüç, Emre Akbaba, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir, Oğuzhan Özyakup, Okay Yokuşlu, Tarkan Serbest, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Kahraman
  • Forvet:
    Serdar Gürler, Yunus Mallı, Cenk Tosun, Umut Bulut


#Türkiye
#İran
#Rusya
#Tunus
6 yıl önce