|

Alex de Souza'dan duygusal mesaj

Fenerbahçe'nin efsane yıldızlarından Alex de Souza, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sarı lacivertli taraftarları duygulandırdı.

Yeni Şafak
18:55 - 31/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 16:05 - 31/08/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Fenerbahçe'nin efsanevi oyuncusu Alex de Souza, sosyal medya hesabından sarı lacivertli taraftarları duygulandıran bir paylaşımda bulundu.
Fenerbahçe'nin efsanevi oyuncusu Alex de Souza, sosyal medya hesabından sarı lacivertli taraftarları duygulandıran bir paylaşımda bulundu.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza, bir Türk arkadaşı tarafından kendisine gönderilen bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Sarı lacivertlilerin yakın tarihine damga vuran isimlerin bulunduğu görsele duygusal bir metin hazırlayan Alex, taraftarları duygulandırdı.



Instagram hesabından kendisine gönderilen bir Fenerbahçe görselini paylaşan Brezilyalı eski futbolcu şu ifadeleri kullandı;


  • ''Bu fotoğrafı bir Türk arkadaşım yolladı. Bakınca aklıma Pierre ile serbest vuruş çalışmalarımız, Semih ile ikiye birler ve gollerimiz, Mateja'nın çalışmaları, Anelka'nın hızı, Marco'nun yardımları, Appiahın şutları, Andre'nin yetenekleri, Zico ile çalışmanın keyfi, Selçuk'un özverisi, Ümit'in çılgınlıkları, Diego'nun hırsı, Rapaiç hakkında söylenenler, Tümer'in kalitesi, Fabio'nun liderliği, Roberto'nun falsoları, Uğur'un çalımları, Kadıköy boğası ve benim formam 10 numara Tuncay'ın fuleleri ve golleri. Geri dönmeyecek ama aklımda daima yer alacak günlere özlem. Bu formayı giyip sahaya çıkmak muhteşemdi. Bu resimden sadece Rapaiç ile oynamadım. Diğerleri ile harika anılarım var. Teşekkürler Fenerbahçe. Bugün özlem dolu uyandım.''


İşte Alex de Souza'nın yorumladığı o görsel;





























































#Fenerbahçe
#Alex de Souza
8 yıl önce