|

Allegri'den Sneijder'a yeşil ışık

Serie A takımlarından Juventus'ta teknik direktör Massimiliano Allegri, hakkında transfer iddiaları çıkan Galatasaraylı Wesley Sneijder'in teknik kapasitesinin yüksek olduğunu ve güçlü orta sahalarına katkı yapabileceğini söyledi.

Yeni Şafak
20:35 - 5/01/2015 Pazartesi
Güncelleme: 18:37 - 5/01/2015 Pazartesi
AA
Allegri, ara transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılacağı iddiaları ortaya atılan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder hakkında kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, kadroya bir oyun kurucu, bir de savunma oyuncusu katmak istediklerini belirterek, "Sneijder teknik açıdan çok kaliteli bir oyuncu. Zaten güçlü olan orta sahamızın aşama kaydetmesi için rekabet yaratabilir. Bu gerçekten önemli" ifadesini kullandı.


Ana hedeflerinin Şampiyonlar Ligi olduğunu hatırlatan İtalyan çalıştırıcı, "Ocak ayı transfer dönemi ilginç bir pazar. Gerçekçi olmalı ve hangi isimleri alabileceğimizi görmeliyiz. Sneijder de diğer bazı futbolcular gibi Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacak. Sneijder'e ilişkin spekülasyon yapmadan önce neler olacağını görmekte fayda var. Zaten hala Galatasaray'ın oyuncusu" değerlendirmesinde bulundu.


30 yaşındaki Sneijder'in, Galatasaray ile olan sözleşmesi 2015-2016 sezonu sonunda bitecek.
#futbol
#Serie A
#SÜPERLİG
#Galatasaray
#Juventus
#Wesley Sneijder
9 yıl önce