|

Altınordu Körfez'den geçti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Körfez Futbol Kulubü'nü 3-2 mağlup eden Altınordu liderliğini sürdürdü. Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, 'Son haftalarda oyun anlamında iyi şeyler çıkmıyor ama iyi mücadele ettiğimiz zaman kazanıyoruz' dedi.

Aa
00:00 - 30/03/2014 Pazar
Güncelleme: 13:19 - 30/03/2014 Pazar
Yeni Şafak
Altınordu Körfez'den geçti
Altınordu Körfez'den geçti

Eroğlu, yaptığı açıklamada, ligde artık kolay maçın olmadığını, Körfez Futbol Kulübü müsabakasının da zor geçtiğini söyledi. Rakiplerinin iyi oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduğunu kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Müsabaka geçen haftanın moraliyle başladık. Maçta 2 kez skor üstünlüğünü ele geçirmemize rağmen yediğimiz goller moralimizi bozdu. Üretken bir oyun oynadık, pozisyonlar da bulduk. Son haftalarda yarış devam ettikçe oyun anlamında iyi şeyler çıkmıyor ama iyi mücadele ettiğimiz zaman kazanıyoruz. Dün de böyle oldu. Kazanmak için her şeyimizi ortaya koyduk. Mutluyuz bizi desteklemeye gelen taraftarımıza teşekkür ediyoruz."

Eroğlu, dünkü müsabakada lehlerine verilen endirekt serbest vuruşta topu rakiplerine vermeleriyle ilgili olarak, "Kazanmak önemli ama biz fair play'i de devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

6 hafta kaldı

Haftayı 63 puanla lider geçen Altınordu, Alanyaspor'un 1, Ankaragücü'nün ise 3 puan önünde yer aldı. İzmir temsilcisi kalan 6 haftada Nazilli Belediyespor (D), BUGSAŞ Spor, Bandırmaspor (D), Kızılcahamamspor, Pazarspor ve Bayrampaşa (D) ile karşılaşacak.

Dünkü maçta takımının galibiyet golünü kaydeden Engin Güngör, sakatlığı nedeniyle 6 maç sonra forma giydiği müsabakada takımı için önemli bir gole imza attı. Tecrübeli futbolcu geçen sezon da arka adalesindeki yırtık nedeniyle 5 hafta sahalardan uzak kaldıktan sonra Erzurum Büyükşehir Belediyespor karşısında takımının beraberlik golünü atmıştı.

Attığı golü, haziran ayında doğacak Miya isimli bebeğine armağan eden Engin Güngör, "Uzun sakatlık dönemlerinin ardından sonradan oyuna girip golle dönüş yapmak büyük moral kazandırıyor. Hem geçen sezon hem de bu sezon sahalara aynı şekilde döndüğüm için mutluyum" dedi.

Altınordu'da cezalı duruma düşen Arif Morkaya, Nazilli Belediyespor deplasmanında forma giyemeyecek.

10 yıl önce