|

Antep'te gol yağmuru

Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş, konuk olduğu Gaziantepspor'u maçın son 15 dakikasında bulduğu gollerle 4-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Yeni Şafak
20:40 - 28/08/2015 Cuma
Güncelleme: 23:38 - 28/08/2015 Cuma
IHA

Spor Toto Süper Lig'e Mersin İdmanyurdu'na karşı aldığı 5-2'lik galibiyetle moralli başlayan ancak ikinci hafta mücadelesinde sahasında karşılaştığı Trabzonspor'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş, üçüncü haftada Gaziantepspor ile karşı karşıya geldi.



Maçın önemli anları

8' Beşiktaş gole çok yaklaştı. Gökhan Töre'nin sağ çaprazdan ceza alanına ortasında Olcay topu kale sahasına çevirdi ama Gomez'den önce son anda Arokoyo topa müdahale etti.


21' Gaziantepspor atağında Muhammet'in pasında topla buluşan Camara'nın kaleye sert şutunda top yandan auta gitti.


28' Serbest vuruşta Jose Sosa'nın ceza alanına ortasında Muhammet'in ters vuruşunda son anda Karcemarskas topa uzandı ve çeldi.


31' Beşiktaş'ın etkili gelişen atağında ceza alanında topla buluşan Gomez, dönüp kaleye şutunu çekti ama Karcemarskas gole izin vermedi.



41' Kullanılan serbest vuruşta Muhammet'in doğrudan kaleye göndermek istediği top direğin hemen yanından dışarıya gitti.


61' Larsson, ceza alanı içinde Rhodolfo'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve penaltı bekledi ama pozisyona yakın olan Cüneyt Çakır devam kararı verdi.


65' Maçın en net pozisyonu. Chibuike, sol çaprazdan rakibini geçip ceza alanına girdi ve çapraz açıdan uzak köşeye etkili bir şut gönderdi ama top direğin hemen yanından dışarıya gitti.



Kartal son 15 dakikada açıldı


76' Oğuzhan, kullandığı serbest vuruşta topu sağ üst köşeye gönderdi ve top ağlarla buluştu. (0-1)

82' Cenk Tosun, kullandığı penaltı vuruşunda topu sağ köşeye yakın bir noktadan ağlara gönderdi.
(0-2)

87' Cenk'in pasında rakip yarı alanda bomboş durumda topla buluşan Gökhan, topu alıp ceza alanına kadar gitti ve sağ çaprazdaki Olcay'a pasını verdi. Olcay'ın boş kaleye gönderdiği top da ağlarla buluştu.
(0-3)

90' Necip'in pasında Gökhan topla buluştu ve ceza alanı yakınlarına kadar gidip sol çaprazdan ceza alanına giren Kerim'e pasını verdi. Kerim'in kaleye plase vuruşunda fark 4'e çıkardı.(0-4)


Stat:

Kamil Ocak


Hakem:

Cüneyt Çakır


Gaziantepspor:

Karcemarskas, Barış, Arokoyo, Vranjes, Marcal, Abdülkadir, Abuda, Larsson, Chibuike, Camara, Muhammet


Teknik Direktör:

Mutlu Topçu


Beşiktaş:

Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Tosic, Atiba, Oğuzhan, Gökhan, Sosa, Olcay, Gomez


Teknik Direktör:

Şenol Güneş


Goller:

76' Oğuzhan, 83' Cenk Tosun (p), 86' Olcay, 90' Frei




#beşiktaş
#gaziantepspor
#ilk 11
#süper lig
#canlı anlatım
#canlı yayın
9 yıl önce