|

Appiah: Çok iyi bir sınav verdik

Gana Milli Takım Teknik direktörü Akwasi Appiah, Türkiye ile grup elemeleri öncesinde iyi bir hazırlık maçı oynadıklarını söyledi.c

Cihan
00:00 - 14/08/2013 Çarşamba
Güncelleme: 00:03 - 15/08/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Appiah: Çok iyi bir sınav verdik
Appiah: Çok iyi bir sınav verdik

İstanbul'da A Milli Takım ile oynanan karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Appiah, "Türkiye çok iyi bir takım. Grup eleme maçları öncesi iyi bir hazırlık maçı oldu. Bu maçın zor geçmesini bekliyorduk. İyi bir sınav oldu." diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Türkiye Milli Takımı için neler söylemek istersiniz?" sorusuna ise genç teknik adam, "Türk Milli Takımı çok orgineze bir takım. İlk yarı çok iyiydiler. İyi bir takım. İlk yarıdaki performansları çok olumluydu. İkinci yarıda skoru korumak veya arttırmak için biraz daha savaşmalarını söylerdim." diye cevapladı.

GYAN: TÜRKİYE'DEN TEKLİF ALMIŞTIM

Gana Milli Takımı'nın iki golünü atan Asamoah Gyan, "Çok iyi bir maç oynadık. İlk yarı Türkiye oyunu domine etti. İkinci yarı hocamızın direktifleri ile oyunu çevirdik. İstediğimiz oyunu sahaya yansıttık. İkinci yarı oyunumuzla öne çıktığımızı söyleyebilirim." dedi.

Bir gazetecinin, "Türkiye'de birçok takımla ismin anıldı. Türkiye'den tekilf aldın mı?" sorusuna yıldız oyuncu, "Böyle bir teklif vardı ama gerçekleşmedi. Türkiye olmayınca diğer teklifleri değerlendirdim. Kariyerime devam ediyorum." diye cevap verdi.

11 yıl önce