|

Astori G.Saray'ı istiyor

İtalyan yıldızın FIFA menajeri Contratto, Mancini'nin istediği oyuncusunun transfer için can attığını ancak Cagliari ve G.Saray'ın anlaşması gerektiğini kaydetti

Taha Güvendi
00:00 - 1/02/2014 Cumartesi
Güncelleme: 23:18 - 31/01/2014 Cuma
Yeni Şafak
Astori G.Saray'ı istiyor
Astori G.Saray'ı istiyor

Teknik direktör Roberto Mancini'nin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, stopere yapılacak takviye için yoğun bir şekilde çalışıyor. Inter'de forma giyen Rannochia transferi oyuncunun istekleri yüzünden zora girse de henüz tamamen kapanmadı. Cagliari'nin yıldız futbolcusu Davide Astori için yapılan 700 bin Euro'luk kiralama teklifi ilk görüşmede reddedilirken, İtalyan futbolcu için pazarlıkların devam ettiği öğrenildi. Cagliari'nin Astori'yi sezon sonunda Galatasaray'a 8 milyon Euro'ya satmak şartıyla kiralamak istediği, sarı-kırmızılı yöneticilerin ise opsiyonlu satın alma konusunda ısrarcı olduğu kaydedildi.

OYUNCUDA SORUN YOK

27 yaşındaki stoperin menajeri Renzo Contratto da oyuncu açısından problem olmadığının söyledi. Contratto yaptığı açıklamada, 'G.Saray'ın amacı kiralamak ama Cagliari oyuncuyu tüm haklarıyla satmak istiyor. Biz G.Saray yönetimiyle görüşüyoruz. Bizim için sorun yok. Kulüpler anlaşmalı' dedi. Astori'nin G.Saray'da oynamak istediğini kaydeden Contratto, Mancini'nin de ısrarcı olduğunu söyledi. Bu arada G.Saray'ın İnterli Ronacchia transferini kapamadığı ve görüşmelerini gizli bir şekilde sürdürdüğü de öne sürüldü.

2 milyon Euro'ya Ontivero

G.Saray, Lucas Ontivero'yu da borsaya bildirdi. 2 milyon Euro bonservis ödenecek 19 yaşındaki Arjantinli, 4.5 yıllık imza karşılığında yarım sezona 175 bin Euro, diğer sezon 350 bin Euro'dan başlamak üzere her sezon 100 bin Euro zam kazanacak.


10 yıl önce