|

Atiba: Noah Beşiktaş forması giyerse mutlu olurum

Beşiktaş'ın Kanadalı milli futbolcusu Atiba Hutchinson, taraftarlar arasında maskot olan oğlu Noah'ın bir gün siyah-beyazlı formayı giymesini istediğini söyledi.

Yeni Şafak
10:24 - 28/09/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:41 - 28/09/2017 Perşembe
Atiba Beşiktaş formasıyla çıktığı 168 maçta 8 gol atarken 14 de asist yaptı.
Atiba Beşiktaş formasıyla çıktığı 168 maçta 8 gol atarken 14 de asist yaptı.

Siyah-beyazlı ekipte beşinci sezonunu geçiren Hutchinson, Kanada'nın İstanbul Başkonsolosu Ulric Shannon ve Kanada Ticaret Müsteşarı Chris Wimmer, Kanada İstanbul Başkonsolosluğu tarafından 2-7 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 2. Kanada Eğitim Haftası etkinlikleri öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

"Geleceği çok fazla düşünmek istemiyoruz"

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde konuk ettiği Alman ekibi Leipzig'i 2-0 yenerek ikide iki yapan ve liderliğini sürdüren Beşiktaş'ın gruptan çıkacağına inandığını belirten Hutchinson, şunları söyledi:

  • "Bizim için çok iyi bir başlangıç oldu. Bu durum, kendimize olan güvenimizi arttırdı. Geleceği çok fazla düşünmek istemiyoruz. Grupta oynayacağımız 4 karşılaşmada daha var. Maç maç bakıyoruz. Şu anki hedefimiz bir sonraki müsabaka."
"Türk insanına minnettarız"

Eşiyle Türkiye'yi evleri gibi gördüklerini dile getiren 34 yaşındaki orta saha oyuncusu, konuşmasına şöyle devam etti:

  • "2013'ten bu yana Beşiktaş'ta forma giyiyorum. Bu süre zarfında burada geçirdiğim her an için mutlu oldum. Türkiye'de bir aile kurdum. İki çocuğum var. Eşim, üçüncü çocuğumuza da hamile. Eşim de Türkiye'de olmaktan çok memnun. Bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Türk insanına minnettarız."
"Hiçbir ülkede böyle bir taraftar yok"

Beşiktaş taraftarı hakkında da görüşlerini aktaran Hutchinson, sözlerini şöyle sürdürdü:

  • "Dünya'nın hiçbir ülkesinde böyle bir taraftar kitlesi yok. Ben ve takım arkadaşlarım onlardan çok memnunuz. Bize olağanüstü destek veriyorlar. Şampiyonlar Ligi'nde konuk edeceğimiz takımlar bize karşı çok zorlanacak çünkü taraftarımız, yaptıkları tezahüratlarla onlara zor anlar yaşatacak."
"Noah'ın Beşiktaş forması giymesini isterim"

Sosyal medyada fenomen haline gelen oğlu Noah hakkında da konuşan Atiba, şunları söyledi:

  • "Kendisi çok iyi. Burada olmaktan çok mutlu. Onları başka bir yere götürmek istediğimde, bu kararı verdiğimde onları ikna etmek konusunda bayağı güçlük yaşayacağım. Ama burada kalırsak Noah'ın bir gün Beşiktaş forması giyen bir futbolcu olmasını isterim."
#Atiba Hutchinson
#Beşiktaş
7 yıl önce