|

Augusto Fernandez'den Bursaspor'a yeşil ışık

Batalla'nın 'Alınırsa faydalı olur' dediği Arjantinli oyuncu, Avrupa'ya açılma vaktinin geldiğini, yeni yerinin Türkiye olabileceğini belirtti

00:00 - 24/07/2012 Salı
Güncelleme: 02:30 - 24/07/2012 Salı
Yeni Şafak
Augusto Fernandez'den  Bursaspor'a yeşil ışık
Augusto Fernandez'den Bursaspor'a yeşil ışık

Bursaspor'un transfer gündemindeki Arjantinli Augusto Fernandez, takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Arjantin'in Valez Sarsfield takımında forma giyen 26 yaşındaki yıldız, Arjantin basınına yaptığı açıklamada Avrupa'ya açılma vaktinin geldiğini belirtti. 'tn.com.ar' internet sitesine konuşan Fernandez, 'Arjantin'den gitmem gerek. Zamanımın geldiğini düşünüyorum. Bu Türkiye de olabilir. Yapacağım transferle ailemi düşünmek zorundayım. Velez ile karşı karşıya gelmek istemiyorum. Bana transferim konusundan kolaylık sağlayacaklarına inanıyorum' ifadelerini kullandı.

Aynı haberde 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun en ciddi talibinin Bursaspor olduğu vurgulanırken Fernandes'i isteyen İtalyan takımlarının da bulunduğu kaydedildi. Bursaspor'un transfer listesinde olan Fernandez için Pablo Batalla olumlu referans da bulunmuş bunun üzerine yönetim transfer için harekete geçmişti.



12 yıl önce