|

Ayhan Akman'dan yıllar sonra gelen itiraf: En çok Beşiktaş'a motive olurdum

Futbol kariyeri boyunca Beşiktaş ve Galatasaray gibi takımlarda oynayan eski milli futbolcu Ayhan Akman çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'tan sonra Galatasaray'a transfer olan ve sarı kırmızılılarda şampiyonluklar yaşayan yıldız isim kariyeriyle ilgili konuşurken Beşiktaş maçlarının altını çizdi.

15:02 - 17/01/2021 Pazar
Güncelleme: 15:40 - 17/01/2021 Pazar
Yeni Şafak
Ayhan Akman
Ayhan Akman

Daha çok Galatasaray'la özdeşleşen ve sarı kırmızılılarda yıllarca kaptanlık yapan Ayhan Akman, futbol kariyerine ilişkin konuştu.

NTV'de açıklamalarda bulunan Akman, Beşiktaş'ta şahıslarla ilgili sorun yaşadığını ve Toshack sonrasında takımın başına getirilen Daum'un kendisini kadroda istememesini büyük bir şaşkınlıkla karşıladığını söyledi. Sonrasında Ali Dürüst'ün isteğiyle Galatasaray'a transfer olmaya karar verdiğini belirten Ayhan Akman, sarı kırmızılılarda Mircea Lucescu ile birlikte oyununu değiştirdiğini ve kendisini bulduğunu ifade etti.

Eski milli futbolcu kariyerinde Beşiktaş'a karşı oynadığı maçların hep daha farklı olduğunu ve bu mücadelelerde daha çok motive olduğunu açıkladı.

İşte Ayhan Akman'ın açıklamalarından öne çıkan bölüm;
  • "Benim kendimi kanıtlamam gerekiyordu. Özellikle de Beşiktaş maçlarında. Çünkü Beşiktaş'ta beklentileri karşılayamadığım belirtiliyordu. Galatasaray'da daha çok motive olduğum maçlar Beşiktaş karşılaşmalarıydı"
#Galatasaray
#Ayhan Akman
#Beşiktaş
3 yıl önce