|

Beşiktaş'ın yeni hoca adayını bu sözlerle açıkladı: "Düşük bütçeli Jürgen Klopp"

Teknik direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta yeni hoca arayışları devam ediyor. Siyah-beyazlı takımda listenin ilk sırasında Norwich ile yollarını ayıran Daniel Farke olduğu iddia edilmişti. Alman hoca hakkında konuşan Gazeteci Bülent Timurlenk, "Daniel Farke ismi dolaşıyor. Düşük bütçeli Jürgen Klopp diyebilir kendisine" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi
11:04 - 10/12/2021 Cuma
Güncelleme: 11:16 - 10/12/2021 Cuma
Yeni Şafak
Jürgen Klopp
Jürgen Klopp

Geride bıraktığımız sezonu şampiyon tamamlayan fakat bu sezon ne Şampiyonlar Ligi'nde ne de Süper Lig'de istenilen sonuçları alamayan Beşiktaş'ta, teknik direktör Sergen Yalçın ile yollar ayrıldı Siyah-beyazlı takımda yeni hoca adayı olarak Daniel Farke ve Slaven Bilic'in adı anılıyor.

"Uzun vade için yabancı"

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Timurlenk, Beşiktaş'taki hoca arayışları hakkında konuştu. Siyah-beyazlı takımın yabancı hoca tercih edeceğini belirten Timurlenk, "Yerli bir hocayı hemen bulabilirsiniz ama Beşiktaş yönetimi, uzun vadeli çalışacağı bir hoca arıyorsa büyük ihtimalle Sergen Yalçın sonrasında yabancı teknik adam tercih edecektir. Hoca arayışında her zaman Fenerbahçe için Daum, Beşiktaş için Bilic hep yazılır" ifadelerini kullandı.

  • "Düşük bütçeli Jürgen Klopp"
  • Daniel Farke hakkında konuşan Timurlenk, "Norwich'ten ayrılan Daniel Farke ismi de dolaşıyor. Düşük bütçeli Jürgen Klopp diyebilir kendisine. Dortmund çıkışlı ve Norwich'i İngiltere Championship'te iki kez şampiyonluğa taşımış, sistem oturtmayı iyi bilen bir teknik adam" dedi.

#Beşiktaş
#Daniel Farke
#Jürgen Klopp
#Slaven Bilic
2 yıl önce