|

Bizi haksızlık motive etti

Burak, teknik direktör Fatih Terim'in ağzından hiçbir kötü söze ve hakarete tanık olmadığını belirtirken Selçuk da 'Bırakın hakemi, futbolcusuna bile bir şey söylerken kelimeleri seçer' diyerek hocasının yanlarında olduklarını kaydetti

Taha Güvendi
00:00 - 28/02/2013 Perşembe
Güncelleme: 01:14 - 28/02/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Bizi haksızlık motive etti
Bizi haksızlık motive etti

Galatasaray, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını basına açık sürdürürken dün basın mensuplarının konuğu Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'dı. Orduspor maçındaki 4 golün 3'üne imzasını atan iki yıldız, iddialı açıklamalarda bulundu. Burak, Orduspor karşısında teknik direktörleri Fatih Terim'e haksızlık yapıldığını ileri sürerek, bu durumun kendilerini motive ettiğini ifade etti. Fatih Terim'in herhangi bir hakaret ya da kötü söz söylemediğini savunan Burak, 'Bizi motive eden hocamızın atılması değil, ona yapılan haksızlıktı. Kesinlikle yapılan haksızlıkla biz motive olduk. Ben de hocamızın yanındaydım, asla herhangi kötü bir söze, harekete tanık olmadım ki hepimiz futbol sahalarında neler olduğunu, neler yaşandığını görüyoruz' şeklinde konuştu. Kişisel performansı sorulan yıldız golcü, 'Hepimiz bir bütünüz, hepimiz bir aileyiz. Teker teker ayırmamak lazım' cevabını verdi.

SELÇUK İNAN: HEPSİ YALAN YANLIŞ

Fatih Terim'in hakeme hareket ettiği iddialarıyla ilgili Burak'ı destekleyen ifadeler kullanan Selçuk İnan da 'Bize göre hocamız haksız bir şekilde atıldı. Çünkü söylenen hakaretler, bence hepsi yalan, yanlış, yersizdi. Ben de hocanın yanındaydım. Açıkçası hocanın niye atıldığını hiçbirimiz anlayamadık. Hocamız bırakın hakeme hakaret etmeyi, kendi futbolcusuna bile bir şeyler söylerken, kelimelerini seçerek söylüyor' ifadelerini kullandı.

Aysal ve Demirören PFDK yemeğinde!

PFDK'nın bugünkü toplantısında Fatih Terim ve kurmaylarına çıkacak cezalar merakla beklenirken bu kritik toplantının öncesinde şok bir zirve gerçekleşti. G.Saray Başkanı Ünal Aysal, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte akşam yemeğinde buluştu. İkili uzun süre sohbet ederken sohbetin konusunun bugün PFDK'da görüşülecek Fatih Terim dosyası olduğu öne sürüldü.

AZİZ YILDIRIM DA ÖYLE YAPMIŞTI

Hatırlanacağı gibi hakem Halis Özkahya'ya tükürdüğü gerekçesiyle PFDK'ya sevk edilen Meireles'in dosyasının görüşüleceği toplantı öncesi F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım da TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşmüştü.

SCHALKE'NİN İTİRAZI REDDEDİLDİ

Şampiyonlar Ligi'nde Schalke maçı sonrası Alman kulübünün Drogba'nın sözleşmesinde usulsüzlük olduğuyla ilgili UEFA'ya yaptığı itirazdan sonuç çıkmadı. G.Saray'ın resmi Twitter hesabından yapmış olduğu açıklamada 'UEFA, Schalke 04'ün Didier Drogba'nın lisansı için yaptığı itirazı reddetmiştir' denildi. Schalke Sportif Direktörü Horst Held ise konu için 'UEFA bu konuya el atmasaydı sorumsuzluk olurdu' yorumunu yaptı.

Son söz PFDK'nın

Orduspor maçının devre arasında hakem Serkan Çınar'a yönelik 'Çıkın 2. yarıda da bu maçı katledin. Kabadayı hakem' sözleri nedeniyle ikinci yarıyı tribünde takip eden, ardından Hasan Şaş ve Ümit Davala ile birlikte PFDK'ya sevk edilen teknik direktör Fatih Terim ve kurmaylarının dosyası bugün görüşülecek. Bu üç isme çıkacak ceza konusunda birçok ayrıntı bulunurken TFF Hukuk Müşavirliği'nin resmi sevk dilekçesi cezaların daha sert olacağına işaret ediyor. Sportmenliğe aykırı hareket, hakaret ve cezaya uyulmaması maddelerinden PFDK'ya sevk edilen Terim için geçen sezondan kalan 2 maçlık cezasıyla birlikte en az 10 en fazla 24 maç öngörülüyor. Hasan Şaş'ın ihlallerinin 'ictima' kapsamına girmesi de cezasını katlıyor.


11 yıl önce