Bordeaux'un yeni transferi Jeremy Menez'in kulağı koptu
10:05, 04/08/2016, Perşembe
AA

Jeremy Menez, Bordeaux ile çıktığı ilk maçta talihsiz bir sakatlık geçirdi.
Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Bordeaux'un İtalya'nın Milan takımından kadrosuna kattığı Jeremy Menez'in, yeni takımıyla çıktığı ilk maçta kulağının bir kısmı koptu.
Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Ligue 1 takımlarından Lorient'le yapılan hazırlık maçının 77. dakikasında rakip takım oyuncusuyla girdiği ikili mücadele sonunda yerde kalan ve Didier N'Dong'un kafasına basmasıyla sağ kulağının bir kısmında kopma meydana gelen Menez'e ilk müdahalenin sağlık görevlileri tarafından saha içinde yapıldığı, 29 yaşındaki futbolcuya cerrahi operasyon da uygulanabileceği bildirildi.
- Bordeaux'un birkaç gün önce 3 yıllık sözleşme imzaladığı Fransız milli futbolcu Menez, daha önce İtalya'nın Roma ile Fransa'nın Sochaux, Monaco ve Paris Saint-Germain takımlarında da forma giydi.

http://image.piri.net/resim/imagecrop/2016/08/04/10/22/resized_3ddde-76f9093cco9dhiuweaarvr.png
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.