|

Bosingwa işi sakat

QPR'dan ayrılan yıldız, istekle-rinde diretince taraflar ilk görüş-mede uzlaşamadı. Bordo-mavililer, geri adım atmayan yıldız futbolcu için kararını hafta sonuna kadar verecek

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 24/07/2013 Çarşamba
Güncelleme: 01:54 - 24/07/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Bosingwa işi sakat
Bosingwa işi sakat

Trabzonspor, Florent Malouda transferinin ardından ses getirecek başka bir ismi daha kadrosuna katmaya hazırlıklarını yaparken, transferde bazı pürüzler baş gösterdi. 2008-2012 yılları arasında İngiltere'nin Chelsea takımında görev yapan, son olarak da yine aynı ülkede Queens Park Rangers'da forma giyen Portekizli 31 yaşındaki Jose Bosingwa, İstanbul'a getiren bordo-mavili kulüp oyuncu ile yaptığı ilk görüşmelerde sonuç alamadı. Anlaşma öncesi sorunun oyuncunun alacağını haftalık olarak istemesi ve bu rakamın bordo-mavili kulüp tarafından yüksek karşılanması olduğu öğrenildi.

BİR TÜRLÜ UZLAŞILAMIYOR

Gece geç saatlere kadar süren pazarlıklar sonrası belli bir noktada buluşamayan taraflar, dün tekrar görüşmek için bir araya geldi. Bu görüşmeden de imza için pek olumlu adımlar atılmadı. Bosingwa'nın istediği ücrette indirime yanaşmadığı, ayrıca parasının haftalık olarak yatması konusunda da ısrarcı olduğu kaydedildi. Bosingwa'nın istekleri üzerinde ince eleyip sık dokuyan Trabzonspor, hafta sonuna kadar transferi netleştirmeye çalışacak.

BARRİOS'TA DA BEKLEYİŞ...

Çin'in Gunagzhou Evergrande takımında transfer edilmesi planlanan Lucas Barrios için yönetimin kulağı FIFA'dan gelecek haberde. Kulübü tarafından alacakları ödenmediği gerekçesiyle FIFA'ya başvuran ancak kulübünün sözleşmenin hükümlerini yerine getirdiği öğrenilen Paraguaylı oyuncu için dikkatli adımlar atılıyor. Bordo-mavililer, bu oyuncunun alternatifi olarak Lille'de forma giyen Solomon Kalou'yu da hazır tutuyor.

Takım İrlanda'ya Tolga İstanbul'a

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 4-2'lik galibiyetin rövanşında Derry City takımı ile karşılaşacak Trabzonspor, bu maç için dün özel uçakla İrlanda'ya gitti. Beşiktaş'a transferi gerçekleşen Tolga ise İstanbul'un yolunu tuttu. Derry City ilk maçının kadrosunda yer alan, ancak önceki gün Beşiktaş'a transferi gerçekleşen Tolga'nın yerine kaleci Zeki Ayvaz kadroya dahil edildi.


11 yıl önce