Bursa'ya dev kaleci

00:0012/06/2011, Pazar
G: 12/06/2011, Pazar
Yeni Şafak
Bursa'ya dev kaleci
Bursa'ya dev kaleci

Timsahların, Premier Lig'e bu sezon veda eden West Ham'ın milli kalecisi Robert Green ile 2 yıllığına anlaşma sağladığı ifade edildi. 31 yaşındaki ve 1.91 boyundaki dev kalecinin sözleşmesi 30 Haziran'da bitiyor. Green, geçen sezon 37 maçta kalesinde 69 gol gördü.

Bursaspor'un, İngiltere Milli Takım kalesini de koruyan ve sözleşmesi bu ay bitecek olan 31 yaşındaki Robert Green'le anlaşma sağladığı öğrenildi. Yeni sezon öncesi takımı güçlendirmek için yoğun çaba sarf eden Bursaspor, aradığı kaleciyi İngiltere'de buldu. İskoçya'nın Glasgow Rangers takımının file bekçisi Allan McGregor'ın bonservisinin yüksek gelmesi nedeniyle başka alternatiflere yönelen yeşil beyazlı yönetimin, West Ham United'ın tecrübeli kalecisi Robert Green'le 2 yıllığına anlaşma sağladığı öğrenildi. 31 yaşında ve 1,91 metre boyunda olan İngiliz kaleci bu sezon küme düşen West Ham United'ta 37 maçta görev yaptı. Kalesinde bu sezon 69 gol gören file bekçisinin sözleşmesi 30 Haziran'da bitiyor. Aynı zamanda İngiliz Milli Takım kalesini de koruyan Robert Green'in transferini bir süredir İngiltere'de bulunan yönetici Erkan Kamat bitirdi.

SVENSSON 2.5 AY YOK

Menisküs ameliyatı olmak için sezonu erken kapatarak ülkesine giden Svensson, yeni sezon için sabırsızlanıyor. İsveç'teki “fotbollskanalen.se” isimli internet sitesinin haberine göre, doktorların, tedavisi süren İsveçli futbolcunun iyileşmesinin 2,5 ayı geçebileceğini ifade ediliyor. Haberde ayrıca, futbol oynamayı çok özlediğini ve bir an önce yeni sezonun başlamasını beklediğini söyleyen Svensson'un, sezon başı kampına katılamayacağı öğrenildi.






Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.