|

Büyükler istedi Gençler bitirdi

G.Birliği menajeri Cem Onuk, G.Saray ve F.Bahçe- nin de gündemine gelen gurbetçi futbolcular Jimi Durmaz ve Mervan Çelik ile anlaştıklarını söyledi

00:00 - 17/06/2012 Pazar
Güncelleme: 02:46 - 17/06/2012 Pazar
Yeni Şafak
Büyükler istedi Gençler bitirdi
Büyükler istedi Gençler bitirdi


Gençlerbirliği Genel Menajeri Cem Onuk, G.Saray ve F.Bahçe'nin gündemine gelen İsveç'te oynayan, Türk pasaportlu futbolcular Jimi Durmaz ve Mervan Çelik'i transfer ettiklerini söyledi. Onuk, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu ve 'Jimi Durmaz'la sezon sonu için anlaştık. Biliyorsunuz İsveç'te sezon Aralık'a doğru bitiyor. Ama biz Jimmi'yi şimdi kadromuza katmak istiyoruz. Kulübüyle anlaştık. Hafta içerisinde Ankara'ya gelecek ve imzayı atacak. Mervan Çelik'i de transfer ediyoruz. Her ikisiyle de en az 3 yıllık anlaşma yapacağız' dedi.

Geçtiğimiz sezon devre arasında G.Rangers'a giden Mervan kulübün ceza almasının ardından İsveç'e Gais takımına dönmüştü. 22 yaşındaki futbolcu İsveç U21 Milli Takımı'nın da formasını giydi. Jimi Durmaz ise Malmö'de forma giyiyor. 23 yaşındaki Jimmy'nin ofansif özellikleri çok yüksek, kanatlarda da oynayabiliyor. Genç futbolcu 3 kez İsveç A Milli Takımı'nın formasını giydi.



12 yıl önce