|

CAS davasında geri adım atılmayacak

F.Bahçe Kulübü, Şampiyonlar Ligi'nden men kararı veren UEFA ve Futbol Federasyonu'na açtığı davadan vazgeçmeyecek

00:00 - 29/02/2012 Çarşamba
Güncelleme: 03:27 - 29/02/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
CAS davasında geri adım atılmayacak
CAS davasında geri adım atılmayacak

F.Bahçe Kulübü, Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesinin sorumluları olarak UEFA ve Futbol Federasyonu'na karşı CAS'a açtığı davada geri adım atmıyor. Sarı-lacivertli kulüp Futbol Federasyonu Başkanlığı'na seçilen Yıldırım Demirören'in "45 milyon euroyu biz karşılayalım, CAS'taki daveyı geri çekin" sözlerine karşılık CAS'taki 45 milyon euroluk davasını sonuna kadar sürdürecek. F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edilmesinin ardından kulübün çok büyük kaybı olduğunu belirten Asbaşkan Ali Koç "CAS davasında elimiz çok güçlü ve geri dönüş yok. Hiçbir pazarlık içinde değiliz. 22 Mart'taki tarihe davada çok kuvvetli bir avukat ekibimiz olacak” dedi.


Yobo Nijerya'da rekor kıracak

Fenerbahçe'de kiralık olarak oynayan Joseph Yobo, ülkesi Nijerya'da rekora koşuyor. 1999'dan bu yana Nijerya Milli Takımı'nda forma giyen Yobo, özel maçta Ruanda karşısında forma giyerse, Nwankwo Kanu ve Mudashiru Lawal'ın 86 maçlık Nijerya Milli formasını en çok giyen futbolcu unvanını ellerinden alacak.


Ziegler'e Mor Menekşeler talip

Sarı-lacivertli takımın sezon başında Juventus'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Reto Ziegler'e İtalya'nın Fiorentina Kulübü talip oldu. İtalyan Corriere dello Sport gazetesi, sezon sonunda sarı-lacivertli kulüpten ayrılacak ve bonservisi Juventus'ta bulunan İsviçreli sol kanat oyuncusu için Mor Menekşeler'in 5 milyon euro bonservis ücretini gözden çıkardığını ileri sürüldü. Sezonun ilk yarısında başarılı futboluyla alkışlanan Ziegler, Fenerbahçe'de son haftalardaki performansıyla tartışılmaya başlandı.



12 yıl önce