|

CİMBOM HAZIR KITA

İlk yarıyı lider bitiren Sarı-Kırmızılılar, hazırlık döneminde oynadığı 5 maçta ortaya koyduğu performansla ikinci yarı için de hazır olduğunu gösterdi.

.
00:00 - 28/01/2001 Pazar
Güncelleme: 15:02 - 3/01/2014 Cuma
Yeni Şafak
CİMBOM HAZIR KITA
CİMBOM HAZIR KITA
5 maçta 15 gol attılar

Ligin ilk yarısının son haftalarında kötü futboluyla eleştirilen Galatasaray, devre arası kamplarında gösterdiği performansla ikinci yarı için hazır bir görüntü çizdi. Sarı-Kırmızılılar devre arasında oynadıkları 5 hazırlık maçında 4 galibiyet alırken, sadece olaylı Leverkusen maçında rakibine 2-1 ile boyun eğdi. Cimbom, PSV'yi 2-1, Pogon'u 6-1, W. Bremen'i 2-0 ve son olarak da S. Graz'ı 4-1 mağlup ederek 5 maçta rakip filelere 15 gol atmayı başardı. Teknik direktör Lucescu, kamp döneminde hemen her futbolcuya şans verirken, Ahmet Yıldırım hazırlık döneminin yıldızı oldu.

Gözler kupaya çevrildi

Son hazırlık maçında Avusturya temsilcisi Sturm Graz'ı farklı yenerek bir anlamda rövanşı alan Sarı-kırmızılılar'da Lucescu, oynanan futboldan dolayı futbolcularını tebrik etti. Şampiyonlar Ligi'nde iki maçta da üstünlük sağlayamadığı rakiplerini özel maçta farklı yenen futbolcular da ikinci yarıya hazır olduklarını söylediler. Hazırlık dönemininin ardından ilk ciddi sınavında çarşamba günü Trabzonspor ile Türkiye Kupası'nda karşılaşacak olan Galatasaray, kulübedeki ve sahadaki futbolcularıyla her bakımdan bu zorlu maç için hazır olduğunu gösterdi.


23 yıl önce