|

Colman gerçeği

Trabzonspor, Arjantin''de bir menajerlik şirketine bağlı olan Colman ile 3 yıllık sözleme yenilediklerini belirtirken, şirketin menajerlerinden İsviçreli Renato Cedrola ise tam aksini iddia ediyor

Arjantinli Yıldız Hakkında Kulübü Farklı Menajeri Farklı Koşuyor
00:00 - 28/09/2012 Cuma
Güncelleme: 00:50 - 28/09/2012 Cuma
Yeni Şafak
Colman gerçeği
Colman gerçeği

Adı Benfica ile anılan Trabzonspor''un Arjantinli yıldızı Gustavo Colman hakkında iki farklı iddia konuşuluyor. Trabzonspor kulübü, sakatlığı nedeniyle ligin başından beri forma giyemeyen bu futbolcunun sözleşmesini 3 yıl daha uzattıklarını belirtirken, menajeri olduğunu iddia eden Renato Cedrola ise tam tersini söylüyor. Portekiz''de yayın yapan Radio Renaissance''a konuşan İsviçreli menajer, ''Herhangi bir kontrat yok. Tek duyduğumuz basında yer alan dedikodular. Ben onun Benfica''da oynayacak kalitede bir oyuncu olduğunu biliyorum'' ifadeleriyle Portekiz kulübüne adeta ''elinizi çabuk tutun'' mesajı gönderdi.

SÖZLEŞMESİ UZATILDI

Bordo-mavili cepheden yapılan açıklamada ise Arjantinli futbolcunun resmi olarak menajerinin Arjantin''de bulunan bir menajerlik şirketi olduğu belirtilip, bu oyuncuyla geçen sezon 3 yıllık sözleşme yenilendiği belirtildi. Menajer Renato Cedrola''nın açıklamalarını dikkate almadıklarını vurgulayan Asbaşkan Nevzat Şakar, ''Herhangi bir sorun yok'' şeklinde konuştu.

Kadınlardan biletlere hücum

Trabzonspor''un Pazar günü Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı müsabakayı izleyecek kadın ve 12 yaş altı erkek çocuklar için bilet dağıtımına Hüseyin Avni Aker Stadı gişesinde başlandı. Kulüpten yapılan açıklamada, bu yıl önceki sezondan farklı olarak pembe renkli kadın ve çocuk kombine kartlarının da geçerli sayılacağı vurgulandı. Biletlere bir hayli talebin olduğu belirtilirken, maçta tribünlerin tamamen dolmasının beklendiği ifade edildi.

Sapara-Mustafa seferberliği

Hafta sonunda sahasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Trabzonspor''da sakat futbolcuların fazlalığı teknik heyeti düşündüyor. Kaleci Tolga Zengin, Colman, Serkan Balcı ve Giray''ın sakatlıklarına Fenerbahçe maçında Marek Sapara ve Mustafa Yumlu''nun da eklenmesi teknik direktör Şenol Güneş''in neşesini kaçırdı. Tolga, Colman, Giray ve Serkan Balcı''nın Mersin karşısında forma giyemeyeceği açıklanırken, Sapara ve Mustafa Yumlu''nın ise maça yetiştirilmesi için yoğun bir tedavi programının uygulandığı ifade edildi.


12 yıl önce