|

Daha becerikli olmalıydık

Geride kalan yılda Vodafone Arena Stadı’nı bitirmeleri gerektiğini kaydeden Beşiktaş Başkanı, “Bazen zaman ve enerjim yetmiyor ancak daha hızlı davranabilirdik” dedi. Sahadaki başarıyı da (Fernandes ve Almeida’yı kast ederek) kimyalarını bozan iki oyuncunun artık takımda olmamasına bağladı

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/01/2015 Cuma
Güncelleme: 22:07 - 1/01/2015 Perşembe
Yeni Şafak
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, BJK TV’de katıldığı programda siyah-beyazlı kulübün 2014’ünü değerlendirirken 2015 ile ilgili plan projelerini de aktardı. 2014’te güzel olduğu kadar üzüntülü anlar da yaşadıklarını kaydeden Orman, özeleştiri de yaptı. 2015’te tesisleşmenin devam edeceğini kaydeden Beşiktaş Başkanı, yeni yılda en önemseyecekleri konulardan birinin Beşiktaş Üniversitesi olacağını dile getirdi. Geride kalan yıl içinde bazı çalışmalarda sonuca ulaşamadıklarını anlatan Orman, “Geride kalan yıl içinde bazı çalışmalarda sonuca ulaşamadıklarını anlatan Orman, "Geçen sene de şampiyon olabilirdik, en azından Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılabilirdik. Geride kalan yılda stadı bitirebilmemiz lazımdı. Daha becerikli olmalıydık. Bazen zaman, enerjim yetmiyor. Hepsini bir anda yapamıyoruz. İyi şeyler de yaptık ama daha da hızlı olabilirdik" diye konuştu.

FERNANDES VE ALMEİDA’YA GÖNDERME

Bu sezon oluşturdukları kadroyu değerlendiren Başkan Fikret Orman, geçen sezon takımda bulunan Fernandes ile Almeida'ya göndermede bulundu. Şimdiki kadroda yer alan oyuncuların başka yerde mutlu olamayacaklarını savunan Orman, "Geçen sezon Beşiktaşlı futbolcular magazindeydi. Bu sezon hiç yoklar. Biz tedbirler aldık ya da peşlerine adam taktık durumu yok. Kimyamızı bozan iki oyuncu, bütün takım arkadaşlarını bozabiliyordu. Şimdi yok. Bu başarıyı getirecek etkendir. Böyle oyunculara sahip olduğumuz için yönetimdeki arkadaşlar ve ben gurur duyuyoruz."

Krizi yönetmek artık hayatımın bir parçası...

Başkan Orman, çok yoğun bir temponun içinde olduklarını vurgulayarak, "Krize ve kriz yönetmeye o kadar alıştım ki, hayatımın parçası haline geldi. Artık günleri karıştırıyorum" ifadelerini kullandı. Fikret Orman, futbolda da altyapıya önem vereceklerini belirtti ve ekledi: "Biz haziran veya mayıstaki transferi bir önceki ekim ayından başlatıyoruz. Altyapı konusunda yatırımlar yapacağız. Hem tesisleşme hem kardeş takım itibarıyla çalışmalarımız olacak."


Veli’den sonra Ersan da yol ayrımında

Yeni yılda hedefi sözleşmesi sona erecek oyuncularla nikah tazelemek olan Beşiktaş yönetimi, Veli Kavlak’tan sonra Ersan Gülüm’de de sıkıntı yaşıyor. Yıllık 750 bin Euro alan tecrübeli stopere yönetim 1 milyon Euro teklif etti ancak Ersan, yüzde yüz zam isteyerek yıllık 1 milyon 500 bin Euro talep etti. Ersan’ı isteyen kulüpler arasında Trabzonspor da bulunuyor. Ayrıca Ersan Gülüm’ün menajerinin oyuncusunu Galatasaray’a teklif ettiği öğrenildi. 


Beşiktaşlılık duruşu şampiyonluktan daha önemli

“2014'teki sıkıntılı günlerimizi bitirip 2015'te uçmak istiyoruz" 

"Beşiktaşlılık farklılık demektir, duruş demektir. Adana Demirspor maçında yaşanan olay, Beşiktaşlıları mutlu eden bir olay. Biz buyuz. Beşiktaşlılık duruşu şampiyonluktan daha fazla önemli değerler."
#Fikret Orman
#siyah-beyazlı
#Beşiktaş
9 yıl önce