|

DENİZLİ'DEN ÜLTİMATOM

F.Bahçe'de işbaşı yapan Denizli, kamp öncesi yabancı futbolcu transferinin bitirilmesi için direktif verdi

.
00:00 - 28/06/2000 Çarşamba
Güncelleme: 18:30 - 21/05/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
DENİZLİ'DEN ÜLTİMATOM
DENİZLİ'DEN ÜLTİMATOM
TECRÜBELİ HOCA, TRANSFERİN BİR AN ÖNCE BİTİRİLMESİNİ İSTEDİ
Transferi bitirin

F.Bahçe, Teknik Direktörü Mustafa Denizli, pazartesi günü başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesi transferlerin bitirilmesini istedi. Denizli, yeni alınacak futbolcuların kampa geç katılmaları halinde uyumsuzluk soruna yaşabileceklerini, bu sebeple de kamp öncesi transferin tamamlanması gerektiğini söyledi.

4 aday var

Yönetim, daha önce transferleri için girişimde bulunduğu oyunculariçin harekete geçti. Gündemde olan Baliç, Mariç, Druliç ve Zahoviç'ten üçünün transferinin kampa kadar bitirileceği öğrenildi. Pahalı oldukları gerekçesiyle transferleri gerçekleşmeyen Druliç ve Zahoviç'in kulüplerinden bonservislerde indirim istenecek.

Oulare yolcu

F.Bahçe'nin gözden çıkardığı Oulare, Trabzon yolunda. Menacer Ceylan Çalışkan, bu futbolcunun Trabzon'a transferinin bir kaç gün içinde kesinlik kazanacağını söyledi. Bu arada satış listesine konan Moldovan'ın ise, Denizli'nin isteğiyle kulüpte kalacağı öğrenildi.

Alpay'dan savunma

Milli futbolcu Alpay, Portekiz ile yapılan çeyrek final karşılaşmasında aldığı kırmızı kart nedeniyle kendisine yapılan eleştirilere, cevap vererek, "Türkiye'nin benim yüzümden kupaya veda ettiğini kabul edemiyorum" dedi.

Ogün, ikiz babası

Fenerbahçeli Ogün, ikiz babası oldu. Sarı-lacivertli futbolcunun eşi Burçak Temizkanoğlu, dün erkek ikiz çocuk dünyaya getirdi. Çocukların, sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, Ogün, "İkiz babası olmaktan çok mutluyum" dedi.

24 yıl önce