|

Efsane isimden Galatasaray'a övgü: PSG'ye kafa tuttular

Fransız futbolunun efsane isimlerinden Jean-Pierre Papin, Galatasaray-PSG maçı sonrası, " Uzun süredir PSG'ye karşı bu kadar cesur oynayan bir takım görmemiştim" yorumunda bulundu.

09:12 - 2/10/2019 Çarşamba
Güncelleme: 09:31 - 2/10/2019 Çarşamba
Galatasaray-PSG maçının en çok koşan ismi Seri oldu
Galatasaray-PSG maçının en çok koşan ismi Seri oldu

Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Fransız devi PSG'yi konuk eden Galatasaray, oyunun bazı bölümlerinde iyi bir performans ortaya koysa da Icardi'nin golüne engel olamadı ve mücadeleden 1-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

Fransız futbolunun efsane isimlerinden Jean-Pierre Papin, mücadele sonrası yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı temsilcimizin sahadaki mücadelesinden övgü dolu sözlerle bahsetti.

"Uzun süredir PSG'ye karşı bu kadar cesur oynayan bir takım görmemiştim"

Galatasaray’ı tahmininden çok iyi bulduğunu ifade eden Papin, "Uzun süredir PSG'ye karşı cesur bir oyun sergileyen bir takım görmemiştim. Orta sahada Nzonzi ve arkadaşları Paris’e kafa tuttular. Eksik olan Falcao’nun yeterince desteklenmemesiydi. Kanatlar tam çalışmadı, destek forveti Babel’den gereken yardımı alamadı. Seri kısa paslarda çok iyi. Nzonzi’nin de kısa paslardaki başarısıyla sanırım Galatasaray biraz buna doğru evriliyor. Muslera büyük bir kaleci. Büyük bir takımın da büyük bir kalecisi olmasına şaşırmamak lazım. Fatih Terim, PSG'ye önlem alıp kendi sistemini de değiştirmiş gibi gözüktü. Başarısız olduğunu söyleyemeyiz. Galatasaray’ın bugün tekrar uyandığını hisseder gibi oldum. Daha önceki oyunlarının üstüne çıktı" ifadelerini kullandı.




#Galatasaray
#PSG
5 yıl önce