|

Emre Belözoğlu için ilginç yorum

Ünlü spor yorumcuları, Arda Turan'ın tekrar milli takıma çağırılması konusunda aracılık eden Emre Belözoğlu için ilginç bir teklifte bulundu. Mehmet Demirkol ve ve Mert Aydın katıldıkları canlı yayınlarda Emre Belözoğlu'nun bir daha ki seçimlerde TFF Başkanı olması gerektiğini ifade ettiler.

Yeni Şafak
14:08 - 7/11/2016 Pazartesi
Güncelleme: 11:30 - 7/11/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Arda Turan ile Fatih Terim'in barışmasına aracı olduğu iddia edilen Emre Belözoğlu, 90 kez A Milli Takım forması giymişti.
Arda Turan ile Fatih Terim'in barışmasına aracı olduğu iddia edilen Emre Belözoğlu, 90 kez A Milli Takım forması giymişti.

Arda Turan'ın Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından Emre Belözoğlu aracılığıyla tekrar A Milli Takım'a alınması televizyon programlarında tartışma konusu haline geldi. Ünlü yorumcular Mehmet Demirkol ve Mert Aydın konuyla ilgili ilginç değerlendirmelerde bulundu.



Mehmet Demirkol, “Emre Belözoğlu Federasyon başkanı olsun. 2 dakikada işi çözdü. Bir dahaki seçime aday olsun. 3 aydır çözülemeyen sorunu 5 dakikada halletti. Emre telefon ediyor çağırılıyor, Emre telefon ediyor çağırılmıyor. Böyle şey mi olur? Nerede kurumsallık?” diye konuştu.



Mert Aydın ise TFF yönetimine inceden gönderme yaparak, “Eğer TFF'den bir yetkilinin yapması gereken şeyi Emre Belözoğlu yapıyorsa, Emre bir dahaki seçimde TFF başkan adayı olsun” ifadelerini kullandı.






#Arda Turan
#Mehmet Demirkol
#Emre Belözoğlu
8 yıl önce