|

Emre taraftarlar arasında centilmenlik rüzgarı estirdi

Siyah-beyazlılar, trafik kazasında hayatını yitiren Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emre İncemollaoğlu için pankartlar açtı, tezahürat yaptı. Galatasaray seyircisi de “Başınız sağolsun” diye tempo tuttu.

00:00 - 1/05/2011 Pazar
Güncelleme: 00:20 - 1/05/2011 Pazar
Yeni Şafak
Emre taraftarlar arasında centilmenlik rüzgarı est
Emre taraftarlar arasında centilmenlik rüzgarı est

Geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emre İncemollaoğlu unutulmadı. Beşiktaşlı taraftarlar tribünlere Emre ile ilgili pankartlar asıp, “Emre ölmedi, kalbimizde yaşıyor” diye tezahüratlar yaptı. Bu sırada, G.Saray taraftarları da Emre lehine tezahürat yapıp “Başınız sağ olsun” diye tempo tutunca iki takım taraftarları arasında centilmenlik rüzgarları esti. Beşiktaş taraftarları da bu tezahüratlar nedeniyle G.Saray taraftarlarını alkışladı.

TRİBÜNLER TAMAMEN DOLDU

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki derbiye iki takımın da ligde iddiasının kalmamasına rağmen taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Eski açık tribündeki küçük boşluklar dışında tribünler tamamen dolarken 30 bine yakın taraftar karşılaşmayı izledi.


'Bir Dilek Tut' tişörtüyle maçı izledi

29 Nisan Dünya Dilek Günü nedeniyle Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören, Bir Dilek Tut Derneği Başkanı Carole Hakko ile derneğin özel hazırlattığı tişörtü giyerek maça geldi. Beşiktaş da sahaya “29 Nisan Dünya Dilek Günü” yazılı pankartla çıktı.


Hizmet cezasız kalmaz!

G..Saray Başkanı Adnan Polat, Beşiktaş taraftarıyla sohbette ilginç açıklamada bulundu. “G.Saray'da hizmet cezasız kalmaz” diyen Polat, Demirören'i kastederek, “Sizin başkan canavar gibi. Yapar bir şeyler” dedi.


13 yıl önce