|

Ersun Yanal, Aziz Yıldırım'a cevap verdi

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelik sözleriyle ilgili, açıklama yaptı. Yanal, 'Sayın Yıldırım'ın benimle ilgili söylemleri konusunda takdiri kamuoyuna bırakıyorum. Bu konuda en güzel yargılamayı kamuoyu yapacaktır' dedi.

Yeni Şafak
10:30 - 20/04/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:41 - 20/04/2016 Çarşamba
Diğer
Ersun Yanal, Fenerbahçe ile 2013-2014 sezonunda şampiyonluk yaşamıştı...
Ersun Yanal, Fenerbahçe ile 2013-2014 sezonunda şampiyonluk yaşamıştı...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın dün düzenlediği basın toplantısında eski teknik direktörü Ersun Yanal ile ilgili kullandığı ve kamuoyu tarafından da tepkiyle karşılanan "Ahlaksız" ifadesi gündeme bomba gibi düşerken gözler Yanal'a çevrildi.



Yıldırım'ın bugüne kadar kendisiyle ilgili kullandığı benzer ifadelere ve iddialara karşı sessizliği ile dikkat çeken Yanal'dan açıklama geldi.konuştu. Yanal, "Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın sizinle ilgili kullandığı ifadelerle ilgili ne söylemek istersiniz" sorusuna, "Sayın Aziz Yıldırımın basın toplantısını ve dün geceki programları izledim. Sayın Yıldırım'ın benimle ilgili söylemleri konusunda takdiri kamuoyuna bırakıyorum. Bu konuda en güzel yargılamayı kamuoyu yapacaktır" cevabını verdi.



Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yanal için şu sözleri sarf etmişti;

  • Ben Ersun Yanal ayrıldığından bu yana onunla konuşmadım. Ben başkan olduğum sürece Ersun Yanal bu kulüpten içeri giremez. Beni kızdırmasınlar, bak 10 sene daha gitmem. Ersun Yanal, buradan Trabzon'a gitti, orada "Fenerbahçe şike yapmadı" diyemedi. E burada söylüyordun. Orada niye söyleyemiyorsun?
  • Ersun Yanal, 'Fenerbahçe'den ben ayrıldım' diyor. Biz seni gönderdik... Beni konuşturma. Öyle bilgisayardan konuşmakla olmuyor. Şampiyon olduğumuz sezon fark bir ara 10 puandı, 2 maç kaybettik, 4 puana düştü. Ben o zaman futbolcuları Faruk Ilgaz Tesisleri'nde topladım ve Trabzon'a gittik. Maç yarıda kaldı ve daha sonra yükselişe geçtik.
  • Onun için Ersun Yanal'ı bu tribünlere mikrop gibi koymayın. Bu kulüpte ahlaklı olanlar çalışabilir. "Fenerbahçeliyim" diyorsa, Trabzon'a gitmeyecekti, Galatasaray'la flört etmeyecekti. Böyle saçmalık yok.,













#Fenerbahçe
#Ersun Yanal
#Aziz Yıldırım
8 yıl önce