Menü

Geri

EDİSYON   :

TRTRENENARARFRFRRURUURUR
62

Bildirimler

FIFA'da yer alan haberde, bir dönem Galatasaray forması da giyen 35 yaşındaki defans oyuncusunun, 2015'te Avustralya'da düzenlenecek Asya Kupası'nın elçisi olarak görevlendirildiği açıklandı.

Japonya Ligi'nde yer alan Omiya Ardija'da futbol hayatını sürdüren Neill, "Bu kadar önem arz eden bir futbol turnuvasının Avustralya sahillerinde düzenlenmesini uzun zamandır hayal ediyordum. Ülkemde futbol sevgisinin büyümesini çok istiyorum ve uluslararası çapta Asya Kupası sayesinde taraftarlar bu şansı elde edecek" şeklinde konuştu.

Brezilya'da gelecek yıl düzenlenecek FIFA Dünya Kupası'ndan yaklaşık 6 ay sonra başlayacak Asya Kupası'na katılmayı garantileyen takımlar arasında Avustralya, Japonya, Güney Kore ve Kuzey Kore yer alırken, turnuvaya 12 takım daha katılacak.

Yorumlar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...