|

Eto’o bitti! Süper Lig'e geliyor...

Spor Toto Süper Lig’e bir yıl aradan sonra tekrar yükselen Antalyaspor’da kulüp başkanı Gültekin Gencer, Ronaldinho, Eto’o veya Afellay’dan birinin 10 gün içinde Antalyaspor’a imza atacağını söyledi.

Yeni Şafak
14:05 - 15/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 15:27 - 15/06/2015 Pazartesi
IHA

Ronaldinho ve Eto'o ile ilgili bir çok söylemin olduğunu ifade eden Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, bu oyunculardan bir tanesinin 10 gün içinde imza atacağını söyledi. Gencer konuşmasını şöyle sürdürdü:



“Yıldız bir oyuncu getirerek tribünleri doldurmak hedefindeyiz. Bu proje transferi için 3 kişiyi belirledik. Yıldız oyuncu olarak 3 oyuncu listemize aldık. Birisi Ronaldinho, biri Eto'o, diğerini de henüz açıklamadık. Bu transferler zerre kadar Antalyaspor bütçesine zarar vermeyecek. Bu hayal değil, olmayacak şey değil. Bu hafta içerisinde bizler somut şeyler yaşayacağız. Bu üç kişinden biri, bir mani olmazsa 10 gün içerisinde Antalyaspor'a imza atacak. Yarın İstanbul'dayım, Eto'o'nun menajeri gelecek ve kendisiyle bir görüşme yapacağız. Şehir ikisini karşılayacaksa ikisini de alabiliriz. Üçüncü isim olarak da ilk defa burada açıklıyorum. Hollandalı İbrahim Affelay. Bu üç isim gelirse şehrin tanınırlığını bir düşünün. Bu üç isim gelirse şehir uçar. Benim getirmek istediğimde getiremediğim tek oyuncu Appiah'tır. Onun dışında ben Hleb'i de, Gekas'ı da Antalya'ya getirdim ama hocalar istemedi."



Ronaldinho fesh ederse...


Ronaldinho'nun sözleşmesinin Meksika'da devam ettiğini de dile getiren başkan Gencer, Ronaldinho'nun 10 milyon Euro'luk sözleşmesi var. Sözleşmesini fesih ederse oturup görüşeceğiz. 2 stopere teklif yaptık. Cumartesi günü de yabancı bir golcü İstanbul'a gelecek. Yabancı transferler bitme aşamasına geldi. Herkesin sevineceği bir ismi daha kadroya katmak için mücadele veriyoruz. Samsunsporlu M'billa ve Adanasporlu Tiago'ya teklif yaptık. Oyuncular şuanda boştalar" diye konuştu.


#antalyaspor
#ronaldinho
#eto'o
#Affelay
9 yıl önce