|

Fenerbahçe'de Ivkovic ve Teodosic sesleri

TBL playofflarına çeyrek finalde veda eden Fenerbahçe Ülker, gelecek sezonun planlamasında takımı Dusan Ivkovic'e emanet etmeyi planlarken Milos Teodosic ve Joey Dorsey'yi de kadrosuna katmayı düşünüyor.

.
00:00 - 22/05/2013 Çarşamba
Güncelleme: 13:43 - 22/05/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Fenerbahçe'de Ivkovic ve Teodosic sesleri
Fenerbahçe'de Ivkovic ve Teodosic sesleri

Eurohoops'tan Lefteris Moutis'in haberine göre, Fenerbahçe Ülker yönetimi yeniden yapılanma çerçevesinde takımı Dusan Ivkovic'e emanet edecek ve kadrosunu Milos Teodosic & Joey Dorsey ikilisiyle güçlendirecek.

'da yer alan habere göre, Ertuğrul Erdoğan'la devam etmeme kararı alan yönetim, uzun süredir speküle edilen Dusan Ivkovic'in Sırbistan Milli Takımı'ndaki geleceği konusunda da somut adımlar atarak efsanevi antrenörü ikna edecek.

Hafta içinde Sırbistan basınında çıkan haberlerde Dusan Ivkovic'in 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'ndan sonra görevi bırakacağı ve Duda'nın yerine ALBA'nın koçu Sasa Obradovic'in getirileceği iddia edilmişti.

Fenerbahçe, Ivkovic'le anlaştıktan sonra tamamen yeniden yapılanmaya odaklanacak. Haberde, sarı-lacivertlilerin önceliğinin CSKA'dan Milos Teodosic ve Royal Halı Gaziantep'te başarılı bir sezon geçiren Joey Dorsey'nin olduğu belirtiliyor.

11 yıl önce