|

Fernandes Kartal'a kaptan oluyor

Siyah-beyazlı forma ile çıktığı 38 maçta 6 gol atan Fernandes orta sahada kazandırdığı hareketlilik ile taraftarların sevgisini kazanmıştı

00:00 - 1/07/2012 Pazar
Güncelleme: 00:28 - 1/07/2012 Pazar
Yeni Şafak
Fernandes Kartal'a kaptan oluyor
Fernandes Kartal'a kaptan oluyor

Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba'nın göreve gelmesinin ardından yönetime kalması yönünde rapor verdiği yıldız oyuncu Fernandes konusunda Portekiz basınından yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Portekiz'de yayın yapan O Jogo'nun haberine göre, geride kalan sezon oynadığı futbolla taraftarların sempatisini kazanan ve takımına büyük katkı sağlayan Manuel Fernandes, gelecek sezon siyah-beyazlı ekibin kaptanlığını yapacak. Portekizde çıkan haberde, 26 yaşındaki oyuncunun sorumluluk alabilecek bir isim olduğu için tercih edildiği görüşü belirtildi. Geçtiğimiz sezon devre arasında Valencia'dan transfer edilen Manuel Fernandes, Beşiktaş'la çıktığı 38 karşılamada 6 gol atma başarısı gösterirken orta sahaya kazandırdığı hareketlilik ile rakip siyah-beyazlı taraftarlarının dahi takdirini toplamıştı.

BEŞİKTAŞ TOPLANIYOR

Bu arada Beşiktaş yarın Ümraniye Tesisleri'nde toplanarak yeni sezonun ilk antrenmanını yapacak. 5 Temmuz tarihine kadar İstanbul'da çalışacak siyah-beyazlılar daha sonra kamp için Avusturya'ya gidecek. Avrupa futbol Şampiyonası'nda Portekiz Milli Takımı forması giyen Almeida'ya ise 16 Temmuz'a kadar izin verildi. Portekizli golcü, Beşiktaş'ın Avusturya'daki kamp çalışmalarının ikinci etabına katılacak.


Olcay'dan 4 yıllık imza

Beşiktaş, Kaiserslautern'den Olcay Şahan ile dün 4 yıllık sözleşme imzaladığını borsaya bildirdi. Kulubüne 800 bin euro ödeyecek olan Kartal, Olcay'a ise yıllık 1 milyon euro verecek. Bu arada teknik direktör Samet Aybaba, Kolombiyalı file bekçisi Davit Ospina'nın alınmasını istedi. Yönetimin, 23 yaşındaki kaleci için görüşmeler başladığo öğrenildi.


Ekrem Dağ resmen gitti

Beşiktaş, Ekrem Dağ ile olan sözleşmenin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini borsaya bildirdi. KAP'a gönderilen yazıda, 'Futbolcumuz Ekrem Hayyam Dağ ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Futbolcunun kendisine fesih bedeli olarak herhangi ödeme yapılmayacaktır' denildi.



12 yıl önce