|

Fırtına’da hedef yeni Yattaralar

Trabzonspor’a geçmiş yıllarda Yattara ve Aurelio gibi önemli isimleri getiren ve Genel Koordinatör Özkan Sümer ile geçmiş yıllarda transfer konusunda çalışma yapan Adnan Demir, bordo-mavili kulüp adına futbolcu avına çıktı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 04:48 - 4/06/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Genel Koordinatör Özkan Sümer
Genel Koordinatör Özkan Sümer

Yeni sezon öncesinde teknik direktörlük görevine efsane futbolcularından Ünal Karaman’ı getiren Trabzonspor, transfer çalışmalarına yöneldi.

Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki bordo-mavili yönetim kurulu, öncelikli olarak yüksek ücret alan futbolcuların ücretlerinde indirime gitmeye çalışırken, eksik mevkilere yapılacak transferler için de Avrupa’da izledikleri oyuncuları taramaya başladı.

Önceliğini düşük bonservis bedelli ve gelecekte değerini arttıracak futbolculara veren Trabzonspor’da genel koordinatör Özkan Sümer eski dostu, menajer Adnan Demir ile birlikte bu konuda çalışmalara başladı.

BÜTÜN AVRUPA TARANIYOR

Belçika’da yaşayan Adnan Demir, bu ülkenin yanı sıra Fransa, Almanya, Hollanda ve Macaristan’da istenilen kriterlerde bulduğu futbolcularla ilgili Özkan Sümer’e bilgi veriyor. Sümer’in başkanlığı döneminde İbrahima Yattara ve Mehmet Aurelio başta olmak üzere isimsiz ve düşük bonservis ücretli futbolcuları bordo-mavili kulübe kazandıran Adnan Demir’in tespit ettiği yabancı oyuncuları rapor halinde teknik ekibe sunacağı kaydedildi.

Teknik direktör Ünal Karaman ile değerlendirme yapacak olan Özkan Sümer’in, Demir’den öncelikli olarak iki stoper, bir orta saha ve birde sol açık mevkiine isim istediği öğrenildi.

  • Onazi milli takıma alındı
  • Nijerya Milli Futbol Takımı’nın 2018 FIFA Dünya Kupası’ndaki 23 kişilik nihai kadrosu açıklandı. Kadroya Bursaspor’dan William Troost-Ekong, Abdullahi Shehu, Kasımpaşa’da kiralık olarak oynayan Kenneth Omeruo ve Trabzonspor’dan Ogenyi Onazi de dahil edildi. Bursaspor’da kiralık olarak görev yapan ve geniş kadroda yer alan Mikel Agu ise 23 kişilik listeye giremedi.

#Trabzonspor
#Ünal Karaman
6 yıl önce