|

Gabriel Torje Konyaspor'da

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor, İtalya Seri A takımlarından Udinese''den 1 yıllığına kiraladığı Gabriel Andrei Torje ile sözleşme imzaladı.

İha
00:00 - 6/06/2014 Cuma
Güncelleme: 18:16 - 6/06/2014 Cuma
Yeni Şafak
Gabriel Torje Konyaspor'da
Gabriel Torje Konyaspor'da

Romenlerin Messi''si olarak anılan ve İtalya Serie A takımlarından Udinese'de forma giyen 25 yaşındaki Romen genç orta saha oyuncusu Gabriel Andrei Torje, Torku Konyaspor kulüp binasında imzaladığı 1 yıllık sözleşmeyle yeşil-beyazlı takıma katıldı.

Transfer çalışmalarına devam edildiğini ve yeni sezonda başarılı olacak bir takım kurma adına çaba sarf ettiklerini belirten futbol şubesinden sorumlu başkan yardımcısı Selçuk Aksoy, "Dış transferde ilk imzayı anlaşmaya vardığımız Gabriel Andrei Torje ile atıyoruz. Kendisi genç ve başarılı bir oyuncu. Teklifler olmasına rağmen tercihini Konyaspor'umuzdan yana kullandı. Takımımız ve Torje adına bu tercihin iyi olacağına inanıyoruz. Torje yeni sezonda takımımızın başarısına katkı sağlayacak. Buna inanıyoruz ve transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

'Amacımız yeni statta başarılı olmak'

Torku Konyaspor hakkında bilgi sahibi olduğunu belirten 25 yaşındaki Romen genç orta saha oyuncusu Gabriel Andrei Torje de, Türk futbolunu takip ettiğini söyledi. Türkiye''nin yurt dışındaki oyuncular açısından oldukça cazip bir ülke olduğunu ifade eden Romen oyuncu, ''Bunun nedeni hem ekonomik hem de kulüplerin hedefli olmalarından kaynaklanıyor. Başka teklifler de vardı. Ama yöneticilerin görüşmelerdeki yaklaşımı ve futbolun Türkiye'de çok sevilmesi tercihimin Torku Konyaspor olmasını sağladı. Hleb, Gekas dünya çapında oyuncular. Onlarla bir arada oynayacak olmaktan dolayı heyecanlıyım. Ama ben takımda yer alan diğer oyuncuların da en az Hleb ve Gekas kadar kaliteli ve takım başarısına katkı sağlayacak isimler olduğuna inanıyorum. Bizim amacımız yeni yapılan stadyumda ateşli olduğunu gördüğüm taraftarlarımızla birlikte başarılı olmak. Bunun için buradayım" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 25 yaşındaki Gabriel Andrei Torje kendisini 1 yıllığına Torku Konyasporlu yapan resmi sözleşmeyi imzaladı.

10 yıl önce