|

Galatasaray Bony ve Diarra'dan vazgeçti

Wilfried Bony ve Lassana Diarra ile ilgilenen Galatasaray'da yönetim iki futbolcunun da transferinden vazgeçti. Sarı kırmızılıların iki oyuncunun yüksek maliyeti sebebiyle bu kararı aldığı bildirildi.

Yeni Şafak
09:24 - 2/08/2016 Salı
Güncelleme: 09:54 - 2/08/2016 Salı
Yeni Şafak
Galatasaray yönetimi Diarra ve Bony transferlerinden vazgeçti.
Galatasaray yönetimi Diarra ve Bony transferlerinden vazgeçti.

Galatasaray'ın istediği oyuncular arasında olan Wilfried Bony ve Lassana Diarra'nın transferleri istedikleri yüksek ücretler sebebiyle sarı kırmızılı yönetim tarafından gerçekleştirilemedi.



Forvet transferi için adaylar arasında ilk sırada bulunan Bony'nin kulübü Manchester City'nin yüksek kiralama ücreti istemesi ve oyuncunun yıllık maaşı sebebiyle yönetimin bu transferden vazgeçtiği öğrenildi. Orta saha için adı geçen isimlerden Lassana Diarra'nın ise imza parasına takıldığı aktarıldı.



Lucas Leiva ile birlikte sarı kırmızılıların orta sahaya düşündüğü isimlerin başında gelen futbolcunun 3 milyon euroyu bulan bir imza parası talep ettiği ve Galatasaray'ın bu transferde geri adım attığı belirtildi. Tüm bu gelişmelerin ardından Galatasaray'ın orta saha için Leiva'ya yöneldiği ve transferi bitirme noktasına getirdiği ifade edildi





Eren transferi 'denklem' içeriyor

Galatasaray'ın forvet transferinde Eren Derdiyok'la görüşmelere başlaması, istenilen futbolcuların yüksek maliyetleri ve kullanılmayan futbolcuların gönderilmek istenmesinden kaynaklanıyor. Sarı kırmızılılara önerilen futbolcuya Riekerink tarafından onay verilirken yönetim, bu transferi bir fırsata çevirip gelecek sezon kullanmadığı futbolcuları Kasımpaşa kulübüne önerdi.



Bony transferinden vazgeçen Galatasaray'ın Eren transferini 3 milyon euro ve Donk ile Umut'u takasta kullanarak bitirmesi bekleniyor.









#Galatasaray
#Diarra
#Leiva
#Bony
#Eren Derdiyok
8 yıl önce