Galatasaray'a Felipe Melo müjdesi

Yeni Şafak
15:0718/04/2016, Pazartesi
G: 18/04/2016, Pazartesi
Diğer
Felipe Melo, sezon başında Mancini'nin isteği doğrultusunda Inter'e transfer olmuştu...
Felipe Melo, sezon başında Mancini'nin isteği doğrultusunda Inter'e transfer olmuştu...

Geçen yaz, İtalya’ya gitmek istediğini belirterek Inter'le anlaşan Felipe Melo, Galatasaray’a dönmek istiyor. Brezilyalı futbolcuya en yakın isimlerden olan Ümit Akbulut, “Felipe Melo, Galatasaray'ı çok özledi” dedi.

Radyospor'un canlı yayın konuğu olan Ümit Akbulut, Brezilyalı futbolcunun Galatasaray'a geri dönüş ihtimali hakkında konuştu. Akbulut'un sözleri sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.



İşte Akbulut'un Melo hakkındaki sözleri;



  • “Felipe Melo İtalya'da profesyonel futbol hayatını sürdürüyor. Çok mutlu mu(?). Mutludur; ancak Türkiye'deki kadar değildir. Türkiye'de oynamak onun için çok farklı. Galatasaray'la ilgili bir her fırsatta sosyal medyada paylaşımda bulunuyor. (Fener ağlama. Cimbom. Evet. Hadi!) Kendi oynadığı dönemdeki fotoğrafları kullanıyor. Galatasaray'daki günlerini unutamıyor. Teklif gelirse bence 2 dakika düşünmeden Galatasaray'a döner. Bir teklif olursa Melo döner. Bana, “Galatasaray'ı, sarı kırmızıyı özlüyorum' dedi. Dönmeyi gerçekten çok istiyor"










#Galatasaray
#Felipe Melo
#Ümit Akbulut
#Inter

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.