|

Galatasaray'dan Cengiz Ünder hamlesi

Süper Lig'de lider Fenerbahçe'nin 5 puan gerisinde kalan ve yabancı sınırı nedeniyle kadrosuna kaliteli bir yerli oyuncu katmak isteyen Galatasaray, Marsilya'da bu sezon teknik direktör Igor Tudor ile yıldızı barışmayan milli oyuncu Cengiz Ünder'in transferi için harekete geçti. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un da bu transfere onay verdiği öğrenildi.

Haber Merkezi
10:47 - 8/11/2022 Salı
Güncelleme: 11:00 - 8/11/2022 Salı
Yeni Şafak
Marsilya, 8.4 milyon euro karşılığında Cengiz Ünder'i Roma'dan transfer etmişti.
Marsilya, 8.4 milyon euro karşılığında Cengiz Ünder'i Roma'dan transfer etmişti.

Galatasaray'da transfer dönemi için çalışmalar devam ediyor. Ligde lider Fenerbahçe'nin 5 puan gerisinde kalan sarı-kırmızılı takım, 8+3'lük yabancı sınırını nedeniyle kadrosuna kaliteli bir yıldız oyuncu katmak istiyor.

Galatasaray Cengiz Ünder'i kiralamak istiyor

Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Marsilya'da sezon başında göreve başlayan teknik direktör Igor Tudor ile yıldızı barışmayan, milli oyuncu Cengiz Ünder için harekete geçti. Spor Arena'da yer alan habere göre sarı-kırmızılı takım, 25 yaşındaki kanat oyuncusunu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

  • Bu sezon 19 maçta görev yapan Cengiz Ünder, 702 dakika sahada kalırken, sadece 1 asist yapabildi. Sözleşmesi 2025 yılında sona erecek olan milli oyuncunun güncel piyasa değeri 17 milyon euro.

#Galatasaray
#Cengiz Ünder
#Marsilya
1 yıl önce