|

Galatasaray'ın bileklik hamlesi 11 milyon TL gelir getirdi

Galatasaray'da yaşanan mali krize dikkat çekmek ve taraftarların ürün almasını özendirmek için başlatılan 'Tek Yürek Tek Bilek' kampanyası meyvelerini verdi. Sarı kırmızılılar şu ana kadar tam 1.2 milyon adet bileklik sattı.

Yeni Şafak
14:54 - 15/05/2016 Pazar
Güncelleme: 14:59 - 15/05/2016 Pazar
Yeni Şafak
Galatasaraylı futbolcular bileklik kampanyasının yüzü olmuştu...
Galatasaraylı futbolcular bileklik kampanyasının yüzü olmuştu...

Bu sezon futbolda yaşanan tarihi başarısızlığa rağmen Galatasaray taraftarı kendi üstüne düşen görevi yaptı...Mali açıdan zor günler geçiren Galatasaray'da sarı kırmızılı taraftarlar, başarısızlığa karşın 'Tek Yürek Tek Bilek' kampanyası ve kulüp ürünlerine gösterdiği ilgiyle kulübünün yanında oldu. Taraftarların bu hamlesi, önemli bir gelir kalemi yaratırken, GS Store Mağazacılık da tarihinin en önemli ciro hedeflerinden birine ulaştı.



1.2 milyon bileklik


Mayıs ayı itibarı ile G.Saray'da toplam 1.2 milyon adet bileklik satıldı. Sadece bileklik değil, G.Saray taraftarı bu kampanya sonrasında sarı kırmızılı kulübün lisanslı ürünlerini de alıp satışlar artırdı. Her zaman Mayıs ayında yıllık ciro ve satış rakamlarının belirlendiği GS Store Mağazacılık da Mayıs 2015-Mayıs 2016 arasındaki 1 yıllık takvimde 350 bin adet lisanlı forma sattı. Şampiyonluk sürecinde 250 bine yakın forma satılırken sarı kırmızılı taraftarlar, kötü geçen bu sezon başlangıcından itibaren 100 bin adet forma aldı.


.










#Galatasaray
#Dursun Özbek
#GS Store
8 yıl önce