Siyah-beyazlılar, sol kanat oyuncusunun transferi için İstanbul Belediyespor ile sonunda anlaşmaya vardı. 1 milyon 100 bin Euro karşılığında taraflar el sıkışırken, 26 yaşındaki futbolcu önümüzdeki günlerde 4,5 yıllık sözleşmeye imza atacak.
Beşiktaş. sonunda Gökhan Süzen transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-Beyazlılar İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile anlaşmaya vardı. Uzun süredir sol bek arayışı içinde olan Beşiktaş, gündemindeki oyunculardan Gökhan''ı renklerine bağladı. Siyah-beyazlı yöneticiler, Belediyespor ile 1 milyon 100 bin Euro karşılığında el sıkıştı. Daha önce prensip anlaşmasına varılan Gökhan Süzen yeni kulübüyle önümüzdeki günlerde 4,5 yıllık sözleşme imzalayacak. Kariyeri boyunca Belediye forması giyen 26 yaşındaki futbolcu, toplam 126 maçta 6 gol kaydetti. Bu transfer sezon başında Emre Özkan''ın bu oyuncuya karşılık Belediye''ye gitmeyi kabul etmemesi nedeniyle gerçekleşmemişti. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, Gökhan ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu''na bildirdi.
Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, Trabzonspor''un Arjantinli Gustuvo Colman ile de ilgilendiklerini açıkladı. Colman''ın listelerinde olduğunu belirten Kavalcı, ''Colman için Trabzonspor ile tüm görüşmeleri yapacağız. Geçmiş yıllardaki gibi transfer şampiyonu değil, Süper Lig şampiyonu olmak istiyoruz. Çalışmalarımız bu dorultuda yürütüyoruz'' ifadelerini kullandı.
Beşiktaş''ın uzun süredir transferi için uğraştığı Brezilyalı oyuncusu Anderson Luiz de Carvalho (Nene)''de yeni gelişmeler yaşanıyor. Nene''nin Santos''a transferinin Salı günü netleşeceği öğrenilirken Brezilya basınına konuşan Santos Asbaşkanı Odilio Rodrigues, ''Nene''nin menajerleriyle görüştük. Cevabını bekliyoruz. Fakat durum biraz karışık'' dedi. Nene''nin Santos ile masadan kalkması Beşiktaş''ın futbolcuya yeni bir teklif sunduğu şeklinde değerlendiriliyor.






